Cum scăpăm de maskne? Nimic mai simplu

Știm cu toții că masca obligatorie pe care trebuie să o purtăm în anumite situații este extrem de controversată. Unii spun că ne aduce doar beneficii, alții sunt la polul opus și militează pentru a scăpa de obigația de a o purta. Eu mă abțin de cele mai multe ori și încerc să nu fac parte dintr-o categorie anume. Sunt un om care respectă regulile mereu, dar asta nu înseamnă că îmi plac mereu. Ei, bine, nu pot să spun că o categorie sau alta deține adevărul absolut, dar pot să vă vorbesc puțin despre acneea pe care o cauzează masca. Maskne apare atunci când purtăm mască timp îndelungat, din cauza temperaturii ridicate, a umidității, a transpirației și nu numai.

Mediul creat sub mască duce la apariția acneei mecanice. La cum se prezintă situația actuală, tind să cred că vom purta mască timp îndelungat. Așadar, consider că trebuie să acordăm o atenție mai mare tenului, să îl îngrijim chiar mai mult decât până acum, să ne asigurăm că este hidratat suficient și să încercăm să reducem la minimum iritația de care poate suferi.

crema hidratanta ieftina ,maskne

În articolul de astăzi, vă prezint trei produse care vă pot ajuta să țineți maskne la distanță. Am ales produse care au un preț accesibil tuturor și care își fac bine treaba.

Trei produse care țin acneea mecanică/maskne la distanță

  • Jeju Young Skin de la Ziaja. Se adresează în special tenului tânăr. Asigură hidratarea optimă, calmează iritațiile pielii și înroșirea ei. În plus, acționează și asupra imperfecțiunilor. Este o cremă cu SPF, care poate fi aplicată și ziua și înainte de culcare. Costă 24 lei pe Notino și își merită banii.
  • Eveline Cosmetics #Clean Your Skin. Această cremă hidratează foarte bine tenul și are și efect matifiant, prevenind luciul pe care nu îl agrează nimeni. Ajută la controlarea sebumului și limitează apariția punctelor negre. La fel ca și crema de la Ziaja, despre care am vorbit mai sus, poate fi aplicată și în timpul zilei și seara. Costă 16 lei pe Notino.
masa de fata anti acnee, maskne
  • Planet Spa Greek Seas de la Avon. Această mască exfoliantă, cu efect de netezire, vine în ajutorul tenului nostru curățând porii pe care transpirația de sub mască îi acoperă. Îndepărtează celulele moarte, are efect de iluminare, revitalizează și hrănește bine tenul. Se poate aplica o dată pe săptămână, în strat subțire. Nu uitați! Nu e bine să exfoliem tenul prea des. La fel ca majoritatea produselor Avon, are un preț accesibil. Costă 17 lei pe Notino.

Voi cum aveți grijă de tenul vostru în această perioadă? Ce ziceți de produsele pe care azi le recomand?

You may also like...

8 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Un articol util, avand in vedere ca subiectul este de actualitate si va fi inca, probabil multa vreme. Multumim pentru recomandari!

  2. Dobrișan Maria Ancuța spune:

    Un articol foarte interesant și util. Momentan nu m-am confruntat cu ea, dar sunt convinsă că cei obligați să poarte masca cu orele au nevoie.

  3. Carmen spune:

    De la Ziaja am folosit o crema matifianta de noapte foarte faina cu ambalaj verde…chiar nu stiu de ce nu am mai cumparat-o. Ma confrint cu punctele de grasime acum…oafe cum pot scapa pe fata de ele?

  4. Dana spune:

    Par tare bune și, deși sper sa nu am nevoie de ele, o sa le notez. Cine știe ce și cum o mai fi.

  5. Stoica. Viorica spune:

    Super articol , nu stiam chiar tot !

  6. Silvia spune:

    Interesant articol!!!!

  7. Pff… eu sincer abia astept sa scap de masca. Pana atunci, fac ce pot sa scap de daunele pe care le face. :))) Mi-am luat si eu crema de la Ziaja, sper sa isi faca efectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *