Inimi de sărbătoare / Holiday Hearts

E din nou vineri, e din nou momentul să ne relaxăm și să ne bucurăm de weekend. Dacă mai punem că cea mai așteptată sărbătoare a anului se apropie cu pași repezi, e neapărat să ne relaxăm în compania unui film de Crăciun, precum Inimi de sărbătoare / Holiday Hearts.

Din fericire, anul acesta pe Diva se difuzează încă de pe 25 octombrie filme de Crăciun. Așadar, mereu am un astfel de film la îndemână. Inimi de sărbătoare / Holiday Hearts l-am văzut într-o dimineață și mi-a înseninat toată ziua. Încercați și voi! O să vedeți ce efect are asupra stării de bine.

inimi de sarbatoare, holiday hearts,film de craciun
Imagine de silviarita de la Pixabay

Inimi de sărbătoare / Holiday Hearts – film de Crăciun

Payton dorește să dovedească că poate organiza evenimente minunate și că nu contabilitatea e toată lumea ei. Încearcă să se ocupe de toate și are mereu câte ceva de făcut.

Atunci când un prieten trebuie să petreacă câteva zile în spital, Payton este pusă în situația de a avea grijă de fiica acestuia, alături de un fost iubit de-al ei. Tânărul doctor a plecat la studii exact când povestea lor de iubrie lua avânt, lăsând-o pe Payton să treacă singură peste acea dezamăgire.

Fetița de care cei doi trebuie să aibă grijă este o mare iubitoare a Crăciunului. Ține cu sfințenie la tradițiile care îi aduc aminte de mama ei. Așadar, cei doi fac tot posibilul ca micuța să nu sufere și să aibă parte de zile frumoase.

În tot acest timp, Payton și Ben se redescoperă. Petrec tot mai mult timp împreună și le place acest lucru. Payton încearcă în continuare să le facă pe toate și să dovedească de ce e în stare. Oare va reuși fără ajutor?

Vă invit să urmăriți și voi filmul și să intrați în spiritul sărbătorilor alături de personajele simpatice din Inimi de sărbătoare / Holiday Hearts .

You may also like...

4 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Pare un film tare dragut, iar recomandarea vine la fix, cred ca in weekend reusesc sa ma uit si eu la filme de Craciun.

  2. Silvia spune:

    O recomandare bună!!!

  3. Dana spune:

    Ce frumos pare acest film, sper sa îl văd și eu. În fiecare seara ma las fermecata de filmele de Crăciun de pe Diva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *