Oameni de zăpadă din biscuiți RoStar

Sincer, abia conștientizez că mai sunt doar 10 zile până la Crăciun. Dacă în alți ani număram zilele și mereu făceam ceva crăciunesc, anul acesta lucrurile au stat puțin altfel și abia acum, pe ultima sută de metri încerc să intru în spiritul sărbătorilor așa cum trebuie. Așadar, atunci când am făcut oameni de zăpadă din biscuiți RoStar am mai făcut un pas spre bucuria pe care Crăciunul trebuie să o aducă.

Pentru fiecare dintre noi este un an diferit și vrem nu vrem, într-un fel sau altul, cu toții suntem influențați de situația prin care lumea trece…

Cadourile contribuie mult la starea noastră de bine. Multă bucurie a adus și coletul de la RoStar, în care am găsit o mulțime de bunătăți. Albert a fost extrem de entuziasmat de coletul uriaș pe care curierul l-a adus. Deși mi-am zis că îl voi desface mai spre seară, când toată familia avea să fie acasă, nu am avut nicio șansă. Albert a insistat să îl deschidem. Biscuiți Petit Beurre, Coconitos, Dita, Picnic, Maia cu miere, Fox – biscuiți umpluți cu diferite arome și pungi cu cereale pentru bebeluși au umplut sufrageria, iar entuziasmul lui Albert e greu de redat. A fost extrem de încântat de ce bun-bun a adus nenea.

cereale pentru bebelusi

Oameni de zăpadă din biscuiți RoStar

De foarte mult timp consumăm produsele RoStar. Sunt bune la gust, suficient de dulci și pe placul tuturor. De multe ori folosesc biscuiți RoStar și la prepararea prăjiturilor. Așadar, m-am gândit să vă arăt cum fac eu oameni de zăpadă din biscuiți RoStar.

Sunt foarte buni la gust și simpatici. Dacă le acordați mai multă atenție și reușiți să îi preparați fără ca două perechi de mânuțe să se bage peste tot, pot ieși foarte aspectuoși și pot înfrumuseța masa de Crăciun. Ai mei au personalitate și sunt departe de a fi perfecți, dar m-am distrat făcându-i și gustul a fost foarte bun. Până la urmă, asta contează, nu-i așa? 😀

În video-ul de mai jos puteți vedea pas cu pas cum am pregătit oameni de zăpadă din biscuiți RoStar, iar mai jos voi scrie rețeta, pentru cei ca mine, care preferă să citească.

Ingrediente necesare pentru 4 oameni de zăpadă simpatici:

  • un pachet de biscuiți Petit Beurre RoStar
  • două linguri de dulceață de caise
  • o lingură de cacao
  • jumătate de cană de fulgi de cocos
  • un sfert de cană de lapte cald
  • două linguri de frișcă
  • biscuiți Picnic RoStar pentru pălărie și nas
  • rahat pentru fular
  • cremă de ciocolată pentru ochi și nasturi

Mărunțim biscuiții Petit Beurre și îi amestecăm bine cu dulceața de caise și laptele cald. Vă sfătuiesc să puneți laptele treptat, deoarece e posibil să nu fie nevoie chiar de toată cantitatea. După ce am amestecat ingredientele acestea, formăm biluțe în trei dimensiuni diferite, apoi le punem la rece, pentru 30 de minute. Le scoatem și le dăm prin frișcă și apoi prin fulgi de cocos. Apoi formăm oamenii de zăpadă, punând unul peste altul trei bulgări de dimensiuni diferite.

Acum începe joaca. Tăiem linii subțiri de rahat și improvizăm un fular. Punem un biscuit Picnic în loc de pălărie. Pentru nas am folosit tot Picnic, tăiat cât mai subțire. Le-am făcut și ochișori dar și câțiva nasturi din cremă de ciocolată, cu ajutorul unei scobitoare. Simplu, nu-i așa?

You may also like...

13 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Ce drăguți sunt! Ați avut multă răbdare să vă jucați cu așa ceva. Sigur au fost și delicioși.

  2. Silvia spune:

    Cred că au fost foarte buni@

  3. Cat de simpatic este omul de zăpadă realizat din biscuiți, și ce bine că e și gustos!

  4. Simona Tucu spune:

    Ce dulce e pustiul tau!!! Fain tare si omul de zapada, foarte creativi ati fost voi! 🙂

  5. Cred ca cel mic a devorat tot! Este un dulce! Aarata minunat omul de zapada si cred ca e super delicios!

  6. Biscuitii RoStar sunt si preferatii mei, mai ales Petit Beurre, rontai uneori seara, cand am chef de ceva dulce!

  7. Gratiela Vlad spune:

    Mie îmi vine sa îți ronțăi piticul . E atât de drăgălaș!!

  8. Ilinca spune:

    Banuiesc ca au fost foarte gustosi…yummy!

  9. Ce bine ți-a iești, felicitări. Aș vrea să mă pricep și eu așa bine 🙂

  10. Rokolla spune:

    Simplut! Eu sunt un pic netalentata cand vine vorba de imaginatie de genul. Biscuitii sunt chiar buni de la Rostar

  11. Dana spune:

    Îmi place maxim ce a ieșit! Frumoși și tare gustoși, cred.

  12. anasylvi spune:

    Sunt foarte simpatici si sigur gustosi! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *