Seturi de jucării pentru copii la prețuri bune

Suntem în luna cadourilor, luna bucuriei și a magiei. E mai mult decât firesc să ne gândim doar la lucruri frumoase, lucruri pozitive și care să ne bucure inimile. Nu știu dacă ați dat deja pe repeat colindele preferate, ați împodobit bradul și ați selectat deja rețetele pe care doriți să le pregătiți pentru masa festivă de Crăciun, dar cu siguranță ați început deja să vă gândiți ce cadouri să le cumpărați celor apropiați. În articolul de astăzi vin cu trei sugestii de seturi de jucării potrivite pentru cei mici.

Acest articol nu este dedicat doar părinților. Oricine are un nepot, o finuță sau un vecin pe care îl simpatizează și dorește să îl bucure cu o atenție în luna cadourilor. Indiferent ce au primit cei mici deja, niciodată nu e suficient. Așadar, cu siguranță indiferent de alegerea pe care o veți face, veți aduce bucurie.

Totuși, sunt sigură că sugestiile mele de astăzi vă vor ușura munca. Mai ales că seturile de jucării pe care le-am ales au prețuri bune și pot fi comandate online. În perioada aceasta, în care cu toții încercăm să evităm aglomerația, acest aspect este foarte important și magazinele online au mult de câștigat.

Adevărul e că în ultima vreme cumpăr tot mai des online. Toate lucrurile îmi ajung la ușă, în deplină siguranță. În plus, pot face cadouri și celor dragi, de la distanță, folosind plata cu cardul.

Trei seturi de jucării pentru cei mici – Cadouri de Crăciun

Bucătărie pentru copii

set jucarii pentru copii, bucatarie copii

Primul set de jucării pe care vreau astăzi să vi-l recomand este o bucătărie. Îmi aduc aminte cât de fericită a fost Maia când a primit una și sunt sigură că și Albert va fi atras la momentul potrivit. Avem și niște finuți care se joacă frumos cu un astfel de set de bucătărie.

O bucătărie de genul acesta poate fi un cadou apreciat și de fete și de băieți. S-au dus vremurile în care se credea că doar femeia stă în bucătărie. Băieții sunt tot mai atrași de această activitate și trebuie să recunoaștem că mulți bărbați sunt bucătari desăvârșiți. E important să îi lăsăm să se exprime de mici și să experimenteze ceea ce doresc, fără să le tăiem aripile cu prejudecățile noastre. O bucătărie pentru copii costă 79 RON pe Puimic.ro.

Set de doctor – Seturi de jucării pentru copii

set doctor

Un set de doctor va fi cu siguranță apreciat și de fetițe și de băieți. Avem copii în jurul nostru care sunt mereu încântați să se joace cu un astfel de set.

Un set de doctor le stimulează imaginația și îi ajută să se acomodeze cu ideea de a merge la medic. Astfel, ajung să nu se mai teamă de momentele în care vizita la cabinet este inevitabilă. Copilul poate consulta jucării de pluș, prieteni sau membri ai familiei. Indiferent cine îi va fi alături, distracția este garantată. Un astfel de set de doctor costă 29 RON și, din punctul meu de vedere, este un preț accesibil. În plus, poate fi comandat pe roz sau albastru, în funcție de preferințele copiilor.

Set cățel cu cușcă – Seturi jucării pentru copii

set catel cu cusca,seturi de jucarii pentru copii

Orice copilaș își dorește un nou prieten pe care să î îngrijească și care să îi țină companie. Atunci când nu putem să le oferim un cățel adevărat, putem apela la un set cățel cu cușcă. Acesta din imagine costă 45 RON. Se găsește în două variante, culoarea cuștii putând fi aleasă de noi, dintre albastru și roz. Setul conține și alte accesorii, pe lângă cușcă și cățel de pluș. Un bol pentru mâncare, un os, un pieptăne și o foarfecă vor face momentul de joacă mult mai interesant pentru copilaș. Și Maia a avut un set asemănător când era mai mică.

Îmi aduc aminte cât timp petrecea având grijă de prietenul blănos. Adevărul e că și-ar fi dorit un cățel sau o pisică, dar faptul că locuim la bloc m-a făcut să nu îi îndeplinesc această dorință. În schimb, la bunici, la curte are toate animalele pe care și le-ar putea dori un copil.

Pe puimic.ro mai găsiți și alte seturi de jucării, care pot fi pe placul celor mici. Vă doresc spor la cumpărături și multă inspirație!

Date contact magazin:

Magazin Pui Mic
Str. 8 Martie nr. 34, Targu-Mures, MURES
PUIMIC SRL
Reg Com J26/885/2019
CUI: RO40939427

Telefon: 0265.213.321 0740.688.613 0774.404.619

Email: puimic@puimic.ro

You may also like...

5 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Ce dragute sunt! O sa intru si eu pe site sa vad ce mai gasesc.

  2. Silvia spune:

    Ce drăguțe sunt

  3. Dana spune:

    Ce jucării minunate, idei tare bune pentru cadouri! Iar preturile sunt tare bune.

  4. Ce idei faine de cadouri! Sunt asa frumoase unele jucarii, de le-as lua fie si numai sa ma uit la ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *