Wishlist cu rochii cu mâneci

Am început noul an în forță, cu chef de shopping și ținute noi. Astăzi mi-am pierdut timpul pe Dresslily – site unde găsim Women’s clothing frumoase și la prețuri bune. Faptul că pot folosi 22% unlimited Coupon Code : GBJKNO, a fost un impuls să deschid acest site azi. Am adăugat în coș câteva rochii cu mâneci, potrivite pentru vremea răcoroasă.

Chiar dacă e frig, cu o pereche de colanți sau dresuri groase, pot oricând să mă îmbrac cu una dintre rochiile cu mâneci pe care azi le-am adăugat în wishlist.

Rochii cu mâneci, cu reducere de 22% folosind unlimited Coupon Code : GBJKNO

rochii cu maneci, rochie iarna,rochii verzi

Rochia cu verde și argintiu m-a dus cu gândul la Crăciun. Știu că abia a trecut, dar nu ar fi frumos ca tot sezonul rece să stau cu gândul la bucuria și magia pe care Crăciunul o oferă? E superbă și își merită locul în wishlist-ul meu.

Rochia aceasta simplă, cu alb, negru și gri, poate fi o alegere bună pentru o zi răcoroasă. Pare a fi suficient de grosuță pentru a nu simți frigul și sunt sigură că mi-ar sta bine cu ea.

Rochia gri, cu mâneci lungi și glugă mi s-a părut interesantă. Nu am mai avut de mult timp o rochie cu glugă și trebuie să recunosc că îmi plac. Deși pare puțin mai subțirică, sunt sigură că m-aș simți bine dacă aș purta-o la o ieșire cu prietenii în oraș, la un restaurant, departe de frigul iernii. Îmi place decolteul parte peste parte, dar și faptul că este asimetrică în partea de jos.

Rochia tip cămașă m-a cucerit de la prima vedere. Mai am una neagră, luată de pe Dresslily, dar e diferită. Așadar, și aceasta se află printre favoritele mele și sunt foarte tentată să o comand cât de curând.

O rochie comodă, dintr-un material nepretențios, ar trebui să aibă orice femeie în garderobă. Aș putea să o port și atunci când ies la o cafea și atunci când am lucruri de rezolvat și m-aș simți la fel de bine. Decolteul rotund, dar și x-urile acelea simpatice m-au făcut să o adaug în wishlist.

Voi comandați vreodată de pe Dresslily? Nu uitați de 22% unlimited Coupon Code : GBJKNO!

You may also like...

12 Responses

  1. Rochita tricotata e foarte drăguta!nu am comandat deloc de la ei

  2. Silvia spune:

    Ce frumoase sunt toate!

  3. Dana spune:

    Minunate rochii! Cea tip cămașă e superba!

  4. Oana spune:

    Foarte frumoase toate, prima este favorita mea.

  5. anasylvi spune:

    Frumoase modele! Imi place mai ales rochia cu gluga, am avut o rochie cu gluga pe vremuri si era foarte faina, maxi pana la glezne, dreapta dar parea mulata, aceasta arata foarte bine si comoda pe deasupra. Are si oa simetrie acolo, imi place.

  6. Și eu sunt adepta rochiilor cu mâneci , mai ales pe timpul iernii ! Așa poți fi elegantă ,chiar dacă afara este frig.
    Recunosc nu am auzit de Dresslily , mi-a plăcut rochia gri cu glugă și cea roșie tip cămașă! Pupici

  7. Au niste super rochii. Si eu am cateva pe lista.

  8. Mirela Marin spune:

    Rochiile sunt minunate! Deși nu am comandat pana acum de la Dresslily sunt tare tentata sa aleg măcar una dintre rochiile prezentate.

  9. Simona spune:

    Ce rochii superbe!! Si eu mi-as dori niste rochite noi cu maneca lunga. Sunt preferatele mele. O sa ma uit pe site ce modele au.

  10. Rokolla spune:

    A trecut ceva timp de la ultima comanda. Niște genți mi-as comanda eu de la ei

  1. 9 februarie 2021

    […] dresses, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Mi-a fost greu să selectez doar trei rochii de mireasă spectaculoase, dar sper ca cele selecatate de mine să vă ajute să vă faceți o […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *