Portofel bărbătesc din piele – un accesoriu necesar

Orice bărbat ar trebui să poarte portofel. Astfel are toate cele necesare într-un singur loc și nu e nevoit să își umple buzunarele atunci când iese din casă. Trebuie să recunoaștem că buzunarele pline nu arată tocmai bine și, în plus, sunt destul de incomode. Așadar, portofelul bărbătesc se dovedește a fi un accesoriu necesar pentru partenerii noștri. Un portofel pentru bărbați nu trebuie să fie doar practic, ci și să arate bine. La fel cum și noi, doamnele, nu purtăm o poșetă doar datorită faptului că e practică, așa trebuie să fie și în cazul lor, nu-i așa? Noi avem grijă ca poșeta să ne întregească ținuta, să arate bine și, de ce nu, să întoarcă priviri. Un portofel bărbați poate la fel de bine să facă impresie. Domnii nu poartă prea multe accesorii de obicei. De aceea, cele la care apelează trebuie să fie deosebite, elegante, de efect.

Astăzi vă arăt ce portofel i-am comandat eu soțului. O să vă vorbesc despre el și o să vă dați seama de ce consider că am făcut o alegere foarte bună.

Portofel bărbați - portofele din piele de pe TrendHim

Portofel bărbați – portofele din piele de pe TrendHim

Nu este prima dată când îi comand ceva soțului meu de pe TrendHim. Am fost mulțumită de comenzile trecute, așadar, eram sigură că îmi va plăcea și portofelul ales.

Portofel Luca din piele maro-închis

Portofelul Luca din piele arată foarte bine. Este realizat după un design danez, din piele moale și cu finisaj granular. Are două secțiuni și conține două buzunare separate pentru bancnote, două buzunare deschise, șase fante pentru carduri și un buzunar pentru cartea de identitate.

Portofelul se poate închide cu o bandă elastică și oferă protecție completă împotriva scanării RFID. Mi-a fost livrat într-o cutie neagră, elegantă, perfectă pentru a fi oferit cadou.

Portofelul Luca din piele cu protecție RFID se poate cumpăra și pe alte culori, în funcție de preferințele fiecăruia. Îl puteți comanda de aici.

You may also like...

15 Responses

  1. Eva Anca spune:

    E tare frumos. Să îl folosească cu drag!

  2. Ana spune:

    Foarte elegant! L-as fi preferat pe negru, dar si maro arata bine 😀

  3. Acest site are multe lururi deosebite pentru barbati. Tot de aici i-am luat si eu sotului o geanta de laptop, de firma, foarte frumoasa si utila.

  4. Silvia spune:

    Să îl poarte sănătos!

  5. Ana Maria B spune:

    Este foarte drăguț și în același timp clasic. Mi-ai dat o idee buna pentru ca se apropie ziua sotului.

  6. Sotul meu il distruge constant, asa ca mereu e nevoie de unul nou.

  7. Dana spune:

    Arată minunat, sigul îl va purta cu drag!

  8. Marin Mirela spune:

    Trendhim are produse foarte bune și potrivite pentru bărbați … puternici?!? (glumesc) eleganți.
    Eu le-am ales bărbaților din viața mea portofel, șapcă și ceas. Au fost teribil de încântați.

  9. Irina spune:

    Mulțumesc pentru recomandare. Chiar trebuie sa ii comand soțului un alt portofel.

  10. Adevarul este ca am vazut pe site o multime de chestii faine la ei! Chiar ma gandeam sa aleg ceva de acolo!

  11. Rokolla spune:

    Un astfel de portofel este absolut necesar. Chiar mi se pare ca este foarte bine sa-ti poti organiza toate lucrurile necesare si sa folosesti un astfel de portofel

  12. Ce frumos este portofelul! Sa se bucure de el!

  1. 25 februarie 2022

    […] și mai mult timpul și că ar fi bine ca astăzi să vorbim puțin despre ce „mărțișor” Trendhim (a se citi ochelari de soare polarizați) am comandat […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *