Trei rochii de mireasă spectaculoase

Această pandemie a furat multe lucruri oamenilor din toată lumea. Plăcerea de a bea oricând o cafea cu prietenii în oraș, libertatea de a pleca de acasă și de a te întoarce oricând dorești, bucuria de a îmbrățișa un prieten drag, relaxarea resimțită după shopping sau, din păcate, persoane dragi. Pentru tinerii care și-au fixat data nunții în 2020, supărarea a fost și mai mare, evenimentele fiind interzise o perioadă. Multe femei au fost dezamăgite că au fost nevoite să amâne o zi atât de importantă. Sperând că în 2021 orice mireasă se va putea bucura de ziua mult așteptată, astăzi vă prezint trei rochii de mireasă spectaculoase.

De ce am ales rochii de mireasă spectaculoase? Deoarece meritați, dragi viitoare mirese! Meritați să ieșiți în evidență, să străluciți în acea zi. Să arătați nepoților peste ani, când le veți povesti despre perioada pandemiei și nunta voastră amânată, că în ciuda a tot ați avut parte de o zi superbă și că a meritat așteptarea.

Rochii de mireasă spectaculoase – unde găsim?

Pe styleaisle.co.uk sunt o mulțime de cheap wedding dresses, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Mi-a fost greu să selectez doar trei rochii de mireasă spectaculoase, dar sper ca cele alese de mine să vă ajute să vă faceți o idee sau, de ce nu, să vă gădiți rochia visurilor voastre.

Rochie de mireasă tip sirenă

rochii de mireasă  sirena spectaculoase

Am observat că long sleeve wedding dresses sunt la mare căutare și înțeleg de ce. Mânecile acelea sunt extrem de elegante și finuțe, un detaliu superb pentru o rochie de mireasă. Ce mi s-a părut spectaculos la rochia de mireasă tip sirenă de mai sus este trena. Superbă, nu-i așa?

Rochie mini – rochii de mireasă spectaculoase

Dacă o să căutați wedding dresses uk pe Google sigur printre rezultate vă va apărea și aceasta. Curajoase sunt miresele din UK, dar sunt sigură că și la noi ar fi doritoare. Această rochie de mireasă arată superb pe un corp bine proporționat și sunt sigură că ar face impresie.

Rochie în formă de A – rochii de mireasă spectaculoase

Broderia prezentă peste tot, inclusiv pe mâneci, face din această rochie una spectaculoasă. Îmi place că umerii sunt lăsați goi, dar și croiul în formă de A. Mi se pare extrem de gingașă, de elegantă. Perfectă!


Ce ziceți de aceste trei rochii selectate de mine? Vi se par și vouă spectaculoase?

You may also like...

15 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Vai, superbe sunt toate! Mereu mi-au plăcut și nu am avut ocazia să port una nici măcar de probă. 😀

  2. Silvia spune:

    Nr.3 îmi place!

  3. Dana spune:

    Chiar spectaculoase! Cea de-a treia e de-a dreptul superba!!!

  4. Deyutza spune:

    Sunt superbe toate si chiar mi-ar fi greu sa aleg doar una. Uneori ma gandeasc cu jind la perioada cand am fost mireasa, ce modele erau atunci ci ce modele sunt acum

  5. ellafairytale spune:

    Imi place cele sirena, cu decolteu in forma in inima. Sunt superbe alegerile tale.

  6. ellafairytale spune:

    Mie imi plac cele sirena, cu decolteu in forma in inima. Sunt superbe cele prezentate.

  7. Cat de minunate sunt, superbe toate!

  8. Toate aceste rochii sunt minunate, eu am ales ceva similar celei de-a treia.

  9. Simona spune:

    Cred ca rochia in forma de A e preferata mea! Dar si stil sirena arata asa bine!! Superbe toate!!

  10. In stilul la ultima rochie a fost a mea, a fost si frumoasa si usor de miscat in ea, cea tip sirena cum este prima mi se pare mai dificil de pasit, cu toate ca este superba si ies poze minunate.

  11. Rokolla spune:

    Iubesc rochiile tip printesa desi o rochie mini cred ca ar mult mai spectaculoasa

  12. Roxana C. spune:

    Wow! As da orice sa mai repet ziua nuntii. Acum stiu excat ce si cum imi doresc ca totul sa arate / desfasoare.

  13. Chiar ca sunt spectaculoase toate trei!

  1. 31 martie 2021

    […] Victorian dresses emphasize drama. These dresses appeared because Queen Victoria mourned after her last husband and cast the black color to all the […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *