Ceasuri & Bijuterii – cadourile ideale?

Nu e prima oară când vorbim despre cadouri și presimt că nu e nici ultima. Cadourile fac parte din viața noastră. Poate nu zilnic, poate nici săptămânal, dar lunar cel mai probabil oferim un cadou. Fie că cineva sărbătorește ceva sau pur și simplu din recunoștință sau din plăcerea de a dărui, cineva se bucură de o atenție din partea noastră. Ceasuri & Bijuterii este o categorie des căutată atunci când vine vorba de cadouri. Trebuie să recunoaștem că nu prea dăm greș alegând astfel și că oricine se bucură de un ceas sau de o bijuterie nouă.

Totuși, mai sunt și alte lucruri pe care le putem oferi cadou, care să aibă legătură cu această categorie de cadouri, dar care să fie altceva. Deși încercăm ca atunci când facem un cadou să nu numărăm fiecare bănuț, nu mereu ne permitem acest lucru. Așadar, m-am gândit ca sugestiile de astăzi să se potrivească și bugetelor medii și să nu depășească suma de 100 RON.

Ceasuri & Bijuterii

Casetă de bijuterii

Ceasuri & bijuterii, caseta bijuterii
Imagine preluată de pe www.selgot.ro. Click pe ea pentru a vizualiza produsul pe site

Caseta de bijuterii din piele ecologică, cu oglindă și sertar este cadoul ideal pentru orice iubitoare de bijuterii. Nu ai cum să dai greș alegând această casetă de bijuterii.

Caseta de bijuterii din fotografia de mai sus are două niveluri. Primul este un sertar extensibil, care are nouă compartimente mici. Aici putem depozita cerceii de mici dimensiuni sau pandantivele. Al doilea nivel are un șir de compartimente cu role pentru inele, dar și două compartimente mari, pentru a depozita alte bijuterii mai voluminoase, precum brățările, ceasurile, colierele voluminoase și nu numai. Oglinda este suficient de mare pentru a ne putea admira bijuteriile și a ne putea hotărî ce să purtăm în fiecare zi.

Această casetă de bijuterii din piele ecologică este elegantă, iar design-ul său este simplu. Modul în care este compartimentată o face și practică. Ar arăta foarte bine pe orice măsuță de toaletă.

Casetă cutie pentru depozitarea și organizarea a 10 ceasuri

Ceasuri & bijuterii, caseta de depozitare ceasuri
Imagine preluată de pe www.selgot.ro. Click pe ea pentru a vizualiza produsul pe site

Cineva care iubește ceasurile a fi foarte încântat de această casetă de depozitare extrem de elegantă, din piele ecologică neagră. Deși pe site sunt și alte casete de depozitare, pentru mai puține ceasuri sau chiar și suport simplu, aceasa mi-a furat privirea. Pielea neagră din exterior se potrivește perfect cu acea catifea crem, care de asemenea denotă eleganță. Faptul că cei care au creat această cutie s-au gândit să adauge un geam transparent pe capac intregește frumusețea acestei casete de depozitare. Orice pasionat de ceasuri va aprecia faptul că își poate admira colecția chiar și atunci când doar trece pe lângă ea, fără să o deschidă.

Folosind această cutie de depozitare, fiecare ceas va fi așezat pe un suport special creat după forma mâinii, care le va ajuta să își mențină forma. Perfect, nu-i așa?

Pe selgot.ro, în categoria Ceasuri&Bijuterii, veți găsi o mulțime de casete de depozitare, pe toate gusturile și la diferite prețuri, în funcție de nevoile fiecăruia. De asemenea, veți descoperi și alte categorii de produse interesante, la prețuri decente. Eu abia am descoperit site-ul și sunt de-a dreptul încântată. Mă gândesc serios ca iepurașul să își facă cumpărăturile de pe acest site. Aruncați și voi o privire și mă veți înțelege cu siguranță.

În încheiere, vreau să vă mai spun că pe cei de pe www.selgot.ro îi puteți contacta pe adresa de mail contact@selgot.ro sau la numerele de telefon 075 4321 906 și 0747 497 899. Sunt sigură că orice nelămurire ați avea veți fi ajutat de către echipa lor după ce îi veți contacta.

You may also like...

5 Responses

  1. Ana-Maria spune:

    Foarte frumoase cutiile pentru bijuterii și ceasuri! O sa arunc o privire și pe site, sunt o idee foarte frumoasa pentru cadou!

  2. Eva Anca spune:

    Grozave idei de cadou! O cutie pentru bijuterii mi-ar trebui și mie.

  3. Silvia spune:

    O recomandare excelentă!

  4. Dana spune:

    Țin minte ce fericită am fost când am primit in dar o cutie de bijuterii. Cu siguranță este un cadou foarte inspirat si iubit! La fel si ceasurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *