Biphase Lipo-Alcoolique – o inovație dermatologică de la Bioderma

În luna aprilie am participat cu bucurie la un webinar realizat de echipa Bioderma, care a avut ca scop prezentarea produsului revoluționar Biphase Lipo-Alcoolique. Prezentarea a fost extrem de interesantă, dinamică și mi-a stârnit interesul. Abia așteptam să testez noua inovație Bioderma, deoarece promitea a fi un produs minune pentru pielea noastră.

În vremurile în care trăim acordăm o importanță majoră spălatului pe mâini. Dezinfectantul face parte din viața noastră. Fie că vorbim de obiectele care ne înconjoară sau de mâinile noastre, sunt zilnic supuse soluțiilor care au scopul de a reduce la minimum pericolul de infectare. Poate că unii dintre noi sunt rezistenți și fac față cu brio virusului, dar cu toții avem oameni dragi mai în vârstă în jurul nostru și nu putem să nu ne gândim că ignoranța noastră i-ar putea costa. Așadar, ne spălăm și ne dezinfectăm de fiecare dată când e necesar.

Pielea mâinilor este cea mai expusă și mai afectată în această perioadă, deoarece dezinfectanții clasici irită și usucă pielea. Noul produs Bioderma vine în ajutorul nostru și rezolvă această problemă.

biphase Lipo-alcoolique bioderma

Despre Biphase Lipo-Alcoolique – noua inovație de la Bioderma

Biphase Lipo-Alcoolique este o soluție dezinfectantă pe bază de alcool, care are dublă acțiune. Elimină +99% din virusuri și bacterii, dar și reface stratul lipidic și catifelează pielea, datorită uleiului de shea și squalană. Poate fi folosit oricând, de câte ori este nevoie, fără a ne face griji că pielea mâinilor va avea de suferit și fără a fi nevoie să clătim. Recipientul său este sub formă de spray, lucru care ușurează aplicarea produsului. Fiecare sticluță are 100 ml. Nu este nici prea mare, nici prea mică. Încape în orice poșetă sau ghiozdan.

Înainte de a aplica dezinfectantul trebuie să agităm bine recipientul, pentru a se uniformiza produsul. Apoi, aplicăm 1-2 pufuri pe mâini si le masăm ușor timp de 30 de secunde. Mâinile nu rămân lipicioase și nu simțim în niciun fel soluția pe piele. Putem observa doar efectele ei, pielea rămânând plăcută la atingere.

biphase Lipo-alcoolique bioderma

În închieiere, vreau să vă mai spun că Biphase Lipo-Acoolique poate fi cumpărat din farmaciile fizice sau din unele magazine online precum Emag, Bebe Tei și nu numai. Dar și că Bioderma și-a luat angajamentul că 100% din profitul realizat din vânzarea acestui produs va fi donat asociațiilor și fundațiilor care luptă împotriva COVID-19. De ce? Deoarece eroi nu sunt doar aceia care sunt în linia întâi, ci și acei oameni care aleg să ajute din umbră, prind donații sau prin alte moduri.

You may also like...

13 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Ce inițiativă frumoasă! Felicitări, Bioderma! Produsul sunt sigură că e excelent.

  2. Silvia spune:

    Foarte frumos!!!

  3. Simona Banica spune:

    Cred ca este un super bun produs

  4. Dana Lionte spune:

    O inițiativa minunată si un produs cu siguranță foarte bun.

  5. Ana spune:

    Chiar mi-ar placea sa incerc acest produs!

  6. Am auzit de acest produs numai lucruri de bine, mi-ar plăcea să-l cumpăr și eu. Pare de foarte bună calitate, pentru beneficiile pe care le promite.

  7. Produsele bioderma sunt excelente in general

  8. Marin Mirela spune:

    Este exact produsul de care aveam nevoie de când am dezinfectanții sunt cel mai utilizat produs.
    Bioderma este un breand de încredere, decil voi căuta produsul neapărat.

  9. Nu imi lipseste din geanta acest produs! Este foarte bun si util, mai ales in aceasta perioada.

  10. Acest produs este pe placul pielii mele, deznfecteaza bine si nu o usuca.

  11. Am mai vazut cate ceva in online despre acest produs si acum dupa review-ul tau chiar trebuie sa-l incerc neaparat.

  12. Rokolla spune:

    Ma bucur sa descopar acest produs. Trebuie sa-l incerc si eu

  1. 6 octombrie 2021

    […] o abordare care tratează pielea ca pe un ecosistem in sine. Sebium Activ Gel spumant este o inovație a laboratoarelor Bioderma, de care vreau neapărat să știți și despre care vă voi vorbi […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *