Cum reușesc să nu ratez reducerile substanțiale? Apelez la GLAMI

Vă tot vorbesc despre haine și despre căutările mele online. Mereu vă prezint lucruri frumoase pe care le adaug în wishlist, sau pe care mi le comand. Astăzi vreau să vă vorbesc despre un motor de căutare de fashion, pe care l-am descoperit de curând și care îmi ușurează mult munca. Mai exact, astăzi vă vorbesc despre GLAMI.ro.

Din cauză că nu sunt fidelă unui singur brand și nu urmăresc doar un singur magazin online, se întâmplă să le amestec între ele și să pierd de multe ori ceea ce mă interesează. Nu-i așa că nu sunt singura care se umple de nervi atunci când urmărește un produs, sperând să intre la reducere, și uită să verifice exact atunci când minunea se întâmplă? Și uite așa rămân fără unele haine pe care chiar mi le doresc, dar nu reușesc să mi le comand la preț întreg. Oricât de mult mi-aș dori unele lucruri, prefer să rămân cerebrală și practică. Foarte rar se întâmplă să îmi comand mie rochii sau orice altceva îmi place, dacă prețul este puțin mai mare decât mi-am propus să cheltui. Prefer să folosesc diferența de bani în alte scopuri, să îmi bucur copiii ducându-i la o pizza sau luându-le lor ceva nou.

glami.ro,motor de cautare de moda,

Din fericire, de curând, citind online articolele revistei Flawless.ro, am aflat despre primul motor de căutare de fashion din România, GLAMI.ro. Am fost convinsă de la primele paragrafe și am intrat imediat să văd despre ce este vorba de fapt. Și cum veștile bune trebuie să circule, ar fi fost mare păcat să nu vă vorbesc și vouă despre el.

Ce trebuie să știi despre GLAMI.ro

  • este un motor de căutare unde găsim 11.000 de branduri și 800.000 de produse de la sute de magazine de e-fashion din România
  • ne pune la dispoziție un ghid de materiale pentru a afla mai multe detalii despre sursa materialelor utilizate în diverse produse și instrucțiuni de îngrijire, cu accent și pe moda durabilă
  • pe site, avem o mulțime de filtre disponibile care ne ușurează căutarea
  • după ce ne facem cont pe site, putem adăuga produse în wishlist
  • wishlist-ul rămâne salvat și poate fi vizualizat de pe mai multe dispozitive
  • trimit notificări atunci când unul dintre produsele salvate în wishlist intră la reducere
  • există o aplicație GLAMI, care facilitează folosirea motorului de căutare de pe telefon, dar și care permite activarea alertelor pe telefonul mobil, pentru a nu rata produsele reduse. Este foarte intuitivă și ușor de folosit. Îmi place mult!
  • putem folosi căutarea prin imagini, lucru care mi se pare WOW!

Cum folosim căutarea prin imagini?

rochie midi ,reduceri,glami,

Căutarea prin imagini mi se pare o inovație foarte utilă. Eu, una, sunt foarte încântată de ea, deoarece îmi plac multe lucruri și uit repede unele detalii. De asemenea, apreciez o ținută bine realizată sau accesorizată și încerc să mă inspir de la cei mai buni. Spre exemplu, sunt destul de pretențioasă când vine vorba de genți. Îmi plac multe modele. Asta până mi le comand. Când ajung la mine, parcă nu sunt ceea ce îmi doresc de fapt. Sau pur și simplu nu se potrivesc așa cum trebuie la anumite ținute. Așadar, acum, dacă văd una care îmi place pe undeva, pot încărca pe GLAMI.ro o fotografie și mi se afișează produse similare. De asemenea, îmi place faptul că ni se oferă câteva opțiuni predefinite de căutare prin imagini, pe baza celor mai populare căutări ale altor utilizatori.

cautare prin imagini

Pe acest motor de căutare de modă nu găsim doar articole comercializate de site-uri pentru femei. Avem acces și la magazinele pentru copii sau pentru bărbați. Doar tot noi ne ocupăm și de garderoba lor, nu-i așa? De ce să nu ne ușurăm munca? De ce să nu avem un singur wishlist pentru toate cele necesare? De ce să pierdem reducerile atunci când avem un ajutor atât de simplu de folosit?

You may also like...

18 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Numele site-ului îmi sună cunoscut. Pare foarte practic și util, iar căutarea cu imagini mi se pare wow. Mulțumesc pentru recomandare!

  2. Oana spune:

    Interesant o sa il folosesc si eu, multumesc pentru info.

  3. Dana spune:

    Mi se pare super ideea, deja cunosc magazinul și îmi place mult. Acum, și mai mult!

  4. Mi se pare ca economisesc timp si bani folosind glami!

  5. Merita incercat, macar o data!

  6. Marin Mirela spune:

    Glami este un motor de căutare super pentru mine.
    Un singur click și am la îndemână tot ce îmi trece prin minte.

  7. Si eu vanez reducerile, astfel ma bucur de mai multe produse la preturi bune.

  8. Mihaela spune:

    Si mie imi plac reducerile si imi place Glami, mai ales ca acolo gasesc tot ce ma intereseaza, inclusiv haine pentru copii.

  9. Romina Talpos spune:

    Si eu il folosesc site-ul uneori si e chiar util

  10. Am aruncat o privire si imi place ce vad pe site-ul Glami, doar ca nu au masuri mari!

  11. Ana spune:

    Wow, ce interesant! Ma bucur ca exista un astfel de motor de cautare.

  12. Mi se pare extrem de ingenioasa aceasta platforma de cautare. Chiar o sa o folosesc si eu.

  13. Am sa vad ce găsesc si eu, imi trebuie o rochita noua de botez.

  14. Cu ajutorul motorului de cautare Glami am gasăt in cel mai scurt timp rochita pentru nunta.

  15. Laura spune:

    Ce tare! Si eu il voi folosi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *