Două cărți de la Editura Casa care îl țin pe Albert ocupat

În articolul de ieri vă spuneam cât de mult îi plac lui Albert cărțile de tipul Caută și Găsește. Zilnic, chiar și de câteva ori pe zi, vine cu una dintre cărțile din colecția lui de la Editura Casa și căutăm împreună diferite obiecte. Îi place foarte mult această activitate și nu pot decât să mă bucur.

Activitățile de tipul caută și găsește îi dezvoltă memoria, atenția și concentrarea. De asemenea, exersează răbdarea, lucru foarte important pentru copii de 2-4 ani.

În articolul de astăzi, m-am gândit să vă prezint una dintre cărțile preferate ale lui Albert, din colecția Caută și Găsește, dar și o carte de colorat în care lucrează de zor în ultima perioadă.

Carte de colorat – Hoinari prin anotimpuri – Vara

Această carte de colorat este foarte simpatică și Albert o imparte cu sora lui, Maia. De fapt, ea colorează, el mâzgâlește. Oricum, mă bucur că o împart și că se bucură împreună de ea.

Această carte de colorat este creată de autoarea seriei Hoinari prin anotimpuri. Astfel, le-a dat posibiliteatea copiilor să își deseneze eroii preferați și să se distreze în compania lor. De asemenea, cartea conține și o păpușă din hârtie cu haine potrivite pentru a fi colorate, apoi decupate și asamblate; jocuri; un peisaj cu anotimpul ilustrat în carte și o pagină în care copiii se pot desena pe ei în peisajul specific anotimpului ilustrat.

Cu alte cuvinte, Hoinari prin anotimpuri – Vara este o minunăție de carte de colorat, care ne ajută să ținem copiii ocupați.

Descoperă, arată, povestește! – Caută și găsește

Cărțile din colecția Caută și găsește de la Editura Casa au și coperțile și paginile cartonate. Sunt rezistente și au colțurile rotunjite, astfel încât cei mici să fie în deplină siguranță atunci când își petrec timpul în compania lor.

Ilustrațiile acestor cărți, inclusiv cele din Descoperă, arată, povestește! sunt foarte bine realizate. Conțin detalii, care stimulează atenția și memoria copilașilor. De asemenea, conțin și text creat pe înțelesul lor.

În Descoperă, arată, povestește! facem cunoștință cu Maria. Ea este o fetiță activă care, însoțită de mama ei, are parte de diferite activități. Așadar, alături de ele, copilașii noștri merg în parc, la pediatru, la grădiniță, la zoo, la cumpărături și nu numai. În timp ce cei mici ascultă aventurile Mariei, sunt încurajați să găsească în ilustrațiile încărcate de elemente, diferite obiecte.

carti pentru copii

You may also like...

15 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Tare drăguțe par! Să se bucure de ele!

  2. Silvia spune:

    Ce-i mai place!!!!

  3. Carmen spune:

    Si fetitei mele ii plac mult cartile de genul cauta si ghiceste. Sunt perfecte mai ales in calatorii.

  4. Anca spune:

    Ce faine sunt, trebuie sa ii caut și eu Adelinei ceva asemănător.

  5. O idee minunata de carti care sa-i captiveze pe cei mici si datorita carora sa invete lucruri de baza.

  6. Marin Mirela spune:

    Abia aștept să le iau și eu, deși Buburuza abia face un an. Dar, trebuie să fiu pregaătită! 🙂
    Este cu adecărat o îndeltnicire bună și care îi ține ocupați.

  7. Dana spune:

    Tare drăguțe și utile cărticele.

  8. Irina spune:

    Ce faine par aceste cărticele.

  9. Elena CM spune:

    Vreau sa cumpar câteva cărticele de colorat pentru nepotica mea.

  10. Rokolla spune:

    Am si eu una dintre aceste carti de la Editura Casa si fetita mea este tare incantata de ea.

  11. Are si Darius o carte din colectia Cauta si gaseste. Sunt tare faine.

  12. cudrag.cristina spune:

    Cartile de colorat sunt minunate pentru cei mici!
    Sa aveti un weekend placut 🙂

  1. 16 iunie 2021

    […] ei, fie că doresc ceva pentru cei mici, fie că doresc ceva pentru mine. În ultimul colet am avut două cărți pentru copii și o carte cu rețete de pâine pentru mine, de unde am luat și rețeta de focaccia despre care […]

  2. 1 iulie 2021

    […] trei cărți cu abțibilduri reutilizabile de la Editura Casa pot fi un cadou extrem de apreciat de către cei mici. Sunt rezistente, frumos ilustrate, conțin […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *