Două ținute perfecte pentru vară de pe Bonprix

Sunt atât de încântată de ultima comandă plasată pe Bonprix, încât nu am vrut să amân deloc acest articol. Deoarece în ultima comandă am avut mai multe piese vestimentare, atât pentru mine cât și pentru soțul meu, m-am gândit să le împart în două articole, ca să le pot oferi atenția pe care o merită. Așadar, în articolul de astăzi, vă prezint două ținute de vară pe care le-am creat cu hăinuțele proaspăt sosite de pe Bonprix.

Trebuie să vă spun că pe site am găsit o mulțime de rochițe, fustițe, tricouri, dar și alte piese vestimentare care aproape că strigau la mine să le adaug în coș :)). Am ales cu greu doar trei articole vestimentare, dar am zis să fiu o soție drăguță și să-l las și pe Armin să își aleagă ceva.

Deși am petrecut mult timp alegând, consider că am ales bine și sunt foarte mulțumită de noile mele ținute perfecte pentru vară. Afară în sfârșit s-a încălzit și la noi și trag speranță că ploaia îmi va permite să îmi etalez noile achiziții cât mai des.

rochie de vara, rochie din jerse,bonprix

Weekend-ul trecut am fost în vizită la părinți și am luat noutățile cu noi. Am sperat să putem face câteva fotografii într-un cadru deosebit și am reușit. Sper să vă placă și vouă.

Rochiță de vară de pe Bonprix

roxhie din jerse, rochie cu flori, rochie imprimeu floral,

Fiind vară, mi-am zis că o rochiță e un must have. Mi-am dorit o rochie din jerse, deoarece mai am una de pe Bonprix din acest material și sunt foarte încântată de ea. Materialul acesta e ușor, e elastic, moale și se asează foarte bine. De asemenea, nu se șinonează ușor.

După lungi deliberări, am ales o rochie din jerse imprimat. Am preferat să fie bleumarin cu imprimeu floral. Cred că deja știți că îmi place orice nuanță de albastru și sunt în stare să renunț chiar și la negru pentru a purta așa ceva 🙂 . Rochia este midi, are decolteul în V, dar nu prea adânc și chiar îmi place cum îmi stă cu ea. Am purtat-o cu sandale cu talpă joasă, dar am de gând să o port și cu sandale cu toc pătrat. Cu siguranță veți vedea fotografii pe rețelele de socializare vara aceasta.

Fustă neagră cu nasturi

fusta neagra, fusta cu nasturi, fusta cu buzunare

De foarte mult timp mi-am dorit să îmi iau o fustă, dar nu am găsit până acum ceva pe stilul meu. Fusta aceasta neagră, cu fentă cu nasturi în față mi s-a părut simpatică foc. Faptul că are buzunare e un mare plus și cu siguranță o voi purta des. Este croită dintr-un materialul subțirel, perfect pentru vară și are și o bată cu elastic în spate. Deoarece se șifonează mai ușor, nu am de gând să o port atunci când voi face drumuri lungi cu mașina. Ci la ieșirile noastre în oraș sau chiar și atunci când voi duce copiii în parc.

fusta cu nasturi, fusta subtire, fusta neagra, tricou imprimat,

Tricou cu imprimeu cu fluturi

tricou cu fluturasi, tricou imprimat, tricou albastru,

Tricoul acesta cu fluturași e superb. Îmi place culoarea, imi place imprimeul, îmi place și materialul moale și plăcut la atingere. Fluturașii sunt imprimați doar în față, iar în spate tricoul este puțin mai lung. L-am purtat cu fusta neagră de mai sus, dar și cu pantaloni scurți sau blugi. Este un tricou versatil și vesel.

Ce ziceți de alegerile mele? Este vreuna care vă place în mod deosebit?

You may also like...

11 Responses

  1. Silvia spune:

    Îmi plac foarte mult hainutele de pe bonprix!

  2. Simona Banica spune:

    Toate ținutele sunt wow!

  3. Eva Anca spune:

    Să le porți cu drag! Sunt minuntate.

  4. Toate hainutele alese imi plac, dar rochita iti vine senzational.

  5. Bonprix este un magazin care are un raport calitatepret foarte bun si hainute vesele, tineresti si atractive. Din articolele prezentate astazi, cel mai mult imi place rochita vaporoasa.

  6. Denisa spune:

    Iti vine tare bine rochita, e superba! Imi place site-ul si articolele de pe site.

  7. Rokolla spune:

    Ambele tinute ti se potrivesc perfect. Rochita este preferata mea

  8. Dana spune:

    Toate sunt minunate,preferata e rochița.

  1. 28 iunie 2021

    […] Se știe că femeile iubesc accesoriile. Cele mai multe dintre noi au o colecție impresionantă de genți, cercei, brățări sau eșarfe. Tot din categoria accesorii fac parte și ceasurile și știu sigur că sunt la fel de apreciate ca orice bijuterie. Eu, una, am avut o perioadă în care nu purtam mereu ceasuri de damă și dacă într-o zi se întâmpla să ies din casă fără unul la mână, nu îmi era deloc îndemână și simțeam că ceva important îmi lipsește. Cu timpul, m-am dezvățat și tare rău îmi pare. Eu nu port prea multe accesorii și consider că un ceas frumos aduce un plus oricărui outfit. Așadar, mă gândesc serios să îmi reînoiesc colecția și să încep din nou să port ceasuri frumoase pe care să le asortez cu ținutele mele. […]

  2. 29 iunie 2021

    […] trecută v-am arătat aici partea mea din comanda plasată pe Bonprix luna aceasta. Acum a venit momentul să vă arăt partea […]

  3. 24 august 2021

    […] noi, femeile, ținem ca pielea noastră să arate bine indiferent de sezon, când e timpul pentru rochițe și costume de baie, punem și mai mult accent pe acest lucru. Așadar, apelăm la diferite metode, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *