How to Get Away With Murder / Cum să scapi nepedepsit

Nu am mai vorbit de mult timp despre vreun film. Așadar, astăzi m-am gândit să vă vorbesc despre serialul pe care îl urmărim în prezent. Acum două sau trei luni am văzut două sezoane din How to Get Away With Murder / Cum să scapi nepedepsit. Apoi, l-am întrerupt deoarece nu reușeam să avem amândoi timp de Netflix în același moment. De vreo săptămână am început din nou să ne uităm, seara, cât copiii au fost la bunici.

How to Get Away With Murder / Cum să scapi nepedepsit a avut premiera în 2014, iar ultimul episod a fost difuzat în mai 2020. Nu mă așteptam să îmi placă atât de mult! Adevărul e că abia aștept să mai prind câte un episod.

How to Get Away With Murder , cum sa scapi nepedepsit, film,impresii,

How to Get Away With Murder / Cum să scapi nepedepsit – un thriller cu și despre avocați

Acest serial este un thriller emoționant, intens și plin de suspans. Întreaga acțiune se învârte în jurul avocatei de succes Annalise Keating. Aceasta este și un profesor universitar extrem de apreciat.

Annalise selectează cinci studenți care vor lucra alături de ea și de echipa ei la cazurile pe care le preia. Fiecare student ales este un personaj în sine. Nu cred că ar putea fi putut fi mai diferiți. Deși nu prea se plac și au spiritul competitiv bine dezvoltat, situațiile prin care sunt nevoiți să treacă îi unesc mai mult decât ar fi crezut vreunul dintre ei că e posibil.

Annalise este genul de persoană care duce prea multe. Care a trecut prin multe. Este o femeie puternică, care nu se dă niciodată bătută, deși își permite ocazional să zacă în pat uitându-se în gol. Bineînțeles, hotărârea și priceperea de care dă dovadă îi aduce și foarte mulți dușmani și mai mereu se află în situații limită.

Crimele par să facă parte din viața grupului proaspăt creat. Annalise încearcă mereu să îi țină departe de poliție. Se luptă să rămână cu toții în siguranță. Se pune în pericol chiar și pe ea pentru a-i salva. Dar cât de recunoscători sunt studenții? Cum văd ei întreaga situație?

Serialul este un adevărat roller-coaster și merită să îi dați o șansă.

You may also like...

6 Responses

  1. Silvia spune:

    Îmi place descrierea ta!

  2. Eva Anca spune:

    Mi-a mai fost recomandat și tot am zis că mă uit. Bine că mi-ai reamintit de el.

  3. Rokolla spune:

    Imi surade ideea sa-l vad si eu

  4. Am vazut cateva episoade dar cu toate ca, cel putin primul episod mi-a placut foarte mult si am crezut ca voi devora serialul, dupa aceea interesul mi-a scazut in asa fel incat l-am lasat balta.

  5. Simona Banica spune:

    Suna tare interesant

  6. Dana spune:

    Ce bine sună! Cu siguranță mi-ar plăcea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *