Produsele cu SPF care nu trebuie să îți lipsească pe timp de vară

Nu mai e o noutate pentru nimeni faptul că sunt mare fan al brandului Bioderma. Orice produs am încercat mi-a plăcut la nebunie și obișnuiesc să îl recumpăr. Deoarece sunt atât de mulțumită de ele consider că nu le-am promovat niciodată suficient. Așadar, și articolul de astăzi vreau să îl dedic acestui brand. Mai exact, vă voi recomanda două produse din gama Photoderm, care conțin SPF și sunt perfecte pentru vară.

photoderm, bioderma, spf

În gama Photoderm găsim diverse produse cu SPF care ne ajută să ne menținem pielea sănătoasă și frumoasă. În acestă gamă găsim și protecție solară pentru copii sau spray-uri pe care le putem folosi după expunerea la soare. Gama Photoderm este una dintre gamele mele preferate și sunt sigură că nu sunt singura care e mulțumită de aceste produse.

Ulei bronzant

photoderm, bioderma, spf

Photoderm Bronz SPF 30 este un ulei bronzant uscat care activează și prelungește bronzul natural, cu eficacitate dovedită de 87%. Este non-comedogenic, rezistă foarte bine la apă, pielea nu rămâne lipicioasă după aplicare efect și nici nu lasă peliculă grasă.

Pe lângă aceste lucruri, are și numeroase beneficii asupra pielii, precum:

  • protecție UVA și UVB împotriva efectelor nocive ale razelor UV și ale radicalilor liberi, precum arsurile solare, intoleranța la soare, stres oxidativ și nu numai
  • activează mecanismul de autoapărare al pielii
  • protejează împotriva riscurilor de deteriorare celulară
  •  oferă acțiune anti-oxidantă

Acest ulei bronzant se aplică în strat uniform și generos pe corp. Nu uitați să îl reaplicați după ce intrați în apă. Astfel, pielea va rămâne mereu protejată și va lua doar ce este bun de la soare.

COVER Touch SPF 50+

photoderm, bioderma, spf

Despre COVER Touch SPF 50+ v-am mai vorbit și anul trecut. Așadar, nu voi inista prea mult, ci vă voi invita să citiți acest articol, pentru a afla tot ce trebuie să știți despre el. În schimb, vreau să vă spun că îl folosesc mereu de când l-am descoperit. E singurul BB cream din trusa mea de machiaj și îl ador pur și simplu. Faptul că este rezistent la transfer, are efect ultra-mat și nu încarcă deloc tenul, mă face să îl folosesc chiar și pe timp de iarnă, dar și să îl recomand mereu tuturor fără rețineri. Photoderm COVER Touch SPF 50+ este diponibil în două nuanțe. Deschis și auriu. Iar mie mi se potrivește perfect cel auriu.

Voi folosiți produse Bioderma? Ați folosit aceste produse până acum?

You may also like...

6 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Și mie îmi plac tare mult produsele Bioderma și le folosesc mereu.

  2. Silvia spune:

    Ce ne ai recomandat chiar avem nevoie în perioada asta !

  3. Rokolla spune:

    Și ru folosesc Bioderma. Chiar acum am luat cu mine in vacanța photoderm pt plaja și sunt tare mulțumită

  4. Simona Banica spune:

    Foarte bune produse!

  5. Dana spune:

    Ce produse minunate și cu siguranță foarte bune!

  1. 8 septembrie 2021

    […] expunerea prelungită la soare, fără protecție solară […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *