Orange is the new black – recomandare serial

În ultima perioadă, seara, înainte de culcare, ne-am făcut un obicei de a ne uita la măcar un episod dintr-un serial pe Netflix. Încercăm să îi trimitem pe copii să se joace singuri, dar nu ne iese mereu. Dar, totuși, ne uităm și așa, cu Albert pe capul nostru ( mai mult al meu). Orange is the new black este serialul care ne ține ocupați acum .

Deși la început părea mai mult o glumă, pe parcurs a devenit tot mai interesant și captivant. Nu pot să zic că e un serial de nota 10, dar e mult mai fain decât mă așteptam.

orange is the new black, serial netflix
sursa: Pagina oficială de Facebook a serialului

Orange is the new black pune mare accent pe relațiile dintre lesbiene, lucru care nu e tocmai pe placul meu și de accea l-am evitat o perioadă. Mă bucur că m-am răzgândit și i-am dat o șansă, deoarece sunt și alte teme abordate și personajele sunt plăcute.

Serialul are șapte sezoane. Deși mai mereu apar unele personaje noi, câteva rămân constant în atenția noastră. Fiecare deținută are propria poveste și proprii demoni cu care se luptă. Filmul este destul de amuzant, chiar dacă poveștile lor sunt dramatice.

Orange is the new black – serial Netflix

Piper este o newyorkeză privilegiată, care ajunge la închisoare pentru o infracțiune făcută cu mulți ani în urmă. Ajunsă acolo își dă seama că nimic nu este așa cum spera ea. Relația cu cei din exterior se deteriorează rapid, inclusiv cea cu logodnicul ei.

În închisoare își face prieteni, dar bineînțeles și dușmani. Tot acolo se întâlnește și cu fosta sa iubită, care a băgat-o în această încurcătură. Paper trece prin multe schimbări și începe să se obișnuiască în acel mediu.

Cu fiecare sezon care trece, acțiunea nu se mai învârte în jurul ei. Celelalte deținute devin și ele la fel de importante și chiar mai interesante decât Piper. Cel puțin așa s-a întâmplat până acum ( suntem la sezonul 5), dar vom vedea ce va mai fi până la final. Gardienii sunt de asemenea prezenți cu ale lor probleme și vieți personale.

You may also like...

12 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Am auzit de serial, nu m-am uitat inca.

  2. Dana spune:

    Trebuie să imi fac si eu timp de Netflix, numai recomandări minunate și tentante.

  3. Oprea Carmen spune:

    eu nu am deschis Netflix de 4 luni… poate la iarna sa o fac 🙂

  4. Am adorat serialul, l am văzut pe tot acum mult timp.

  5. Marin Mirela spune:

    Eu nu l-am văzut căci, după un serial care m-a (ne-a) captivat total, am spun ”nu” serialelor . Măcar pentru o vreme. Cred că a cam trecut termenul, prin urmare îl voi căuta.

  6. Nu l am văzut,dar urmează sa mi reînnoiesc abonamentul și am sa l țin minte pentru favorite.

  7. Simona spune:

    Cred ca o sa incep si eu acest serial, nu stiam la ce sa ma mai uit.

  8. Pf..n-am mai vazut un film de hat hat! Multumesc pentru recomandare!

  9. Anca spune:

    Pare interesant serialul, o sa mi – l notez pentru când am prea mult timp liber.

  10. Si noi ne mai uitam la cate un episod. Pe asta nu l-am vazut.

  1. 8 noiembrie 2021

    […] de mult timp am văzut și un film care în ultimul sezon a scos în evidență nedreptățile la care sunt supuse persoanele care […]

  2. 10 mai 2022

    […] good goctor / Doctorul cel bun este un serial complex, sensibil și foarte interesant. Vă invit să-l urmăriți și să vă faceți propria […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *