Top 10 plăceri vinovate la care nu vreau să renunț

M-am tot gândit despre ce să vă vorbesc astăzi… Mi-am dorit să scriu un articol, dar nu unul prea serios, ca să mai lungesc puțin weekend-ul și să las chestiile mai serioase pe mai încolo. Niciun gând salvator nu a sosit. Așadar, l-am deschis pe domnul Google și l-am lăsat să mă inspire. Așa am ajuns la titlul articolului de astăzi, Top 10 plăceri vinovate.

Mai exact, în articolul de astăzi voi enumera 10 plăceri de care mă fac vinovată și la care nu prea vreau să renunț. După cum spuneam, acest articol are rolul de destindere și sper să aibă și asupra voastră acest efect.

placeri vinovate, cafea, carti, flori
Image by Sofia Iivarinen from Pixabay

Top 10 plăceri vinovate

  1. Cafeaua. Nu sunt dependentă de cafea. Nu îmi crește tensiunea și nici nu mă doare capul dacă sar peste ea. În schimb, nu vreau să renunț la ea. Îmi place gustul și mereu sunt cu gândul la o cafea dulce cu lapte.
  2. Ciocolata. În acest caz, nu pot spune cu mâna pe inimă că pot renunța fără probleme oricând. :))
  3. Cărțile. Îmi place să le citesc. Să le așez pe rafturi. Să le răsfoiesc. Să le sortez și să le comand. Deschid mereu cu zâmbetul pe buze coletele de la Libris sau Editura Corint și nu numai.
  4. Ieșirile în oraș cu prietenii. Mereu mă destind atunci când ies în oraș cu prietenii.
  5. Mesele organizate acasă. Deși e multă treabă, îmi place să invit prietenii la masă și să îi servesc cu mâncare bună sau prăjituri făcute de mine.
  6. Băile lungi, cu spumă. V-am mai spus, măcar o dată pe săptămână încerc să stau în cadă, înconjurată de spumă parfumată și cu o carte în mână. Mă încarc de energie și sunt mereu mai răbdătoare cu cei din jur dacă îmi fac plăcerea aceasta.
  7. Colindele și muzica de iarnă. Iarna este anotimpul meu preferart, mulți dintre voi știți deja. Îmi plac peisajele de iarnă, în care totul este alb și înghețat, îmi place muzica liniștitoare despre iarnă și Crăciun, dar la fel de mult îmi plac și colindele. Încă de pe acum ascult cântece străine, dar colindelor noastre tradiționale, românești, în decembrie le vine rândul.
  8. Plimbările și călătoriile.
  9. Manichiura. Parcă nu sunt eu fără manichiura făcută. Am avut o perioadă, la sfârșitul anului trecut, în care nu mi-am făcut unghiile și recunosc că nu m-am simțit deloc ok și cred că am avut un început de depresie. Nu știu dacă a fost vreo legătură între cele două întâmplări, dar mă amuz când mă gândesc că e posibil să fi fost. :)))))
  10. Blogging-ul. L-am lăsat la urmă, dar nu că ar fi cel mai puțin însemnat din listă. Uneori sunt mult prea obosită și sătulă. Atunci mă gândesc să renunț la scris, sau măcar la unul dintre bloguri. Dar îmi trece repede. Pur și simplu îmi place să scriu, să testez chestii și cam tot ce implică blogging-ul.

Voi ce plăceri vinovate aveți?

You may also like...

5 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Câteva dintre lucrurile de pe lista ta le pot bifa și eu. În special m-am regăsit la partea cu blogging-ul, am momente în care îmi zic că gata, mi-a ajuns, dar apoi îmi amintesc că o fac din plăcere și regăsesc puterea să merg înainte cu ele.

  2. Dana spune:

    Și mie îmi place cafeaua, vara, să citesc și timpul meu cu și pentru mine.

  3. Silvia spune:

    Aproape toate îmi plac și mie!!!

  4. Valeria Chertes spune:

    La cafea nu as renunță nici eu .

  5. Nici nu ai de ce sa renunti la placerile tale. 😀 Multe dintre placerile mele coincid cu ale tale. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *