Rutina de îngrijire a celor mici nu trebuie să fie plictisitoare

Rutina de îngrijire a celor mici nu trebuie să fie plictisitoare, nu-i așa? În caz contrar, vă spun din proprie experiență, se poate lăsa cu supărare și cu plânsete isterice în fiecare seară. Cei mici trebuie mereu stimulați și foarte rar acceptă să facă unele lucruri dacă nu sunt atrași sau convinși într-un fel sau altul. Puterea exemplului funcționează mai mereu, dar unii copii au nevoie și de ceva în plus.

Fie că alegem să cântăm un cântecel sau inventăm o poezie în timpul rutinei de îngrijire a celui mic, putem obține rezultatul dorit. Dar, atunci când vorbim de rutina de îngrijire a copilului mic, putem apela cu încredere și la produsele atrăgătoare din categoria mama și copilul de pe Notino.

Produsele din categoria mama și copilul nu sunt doar frumos colorate. Sunt de calitate și atent selecționate pentru ca atât mamele cât și copiii să aibă parte de îngrijirea optimă. Ce produse folosim noi pentru a face rutina de îngrijire a lui Albert mai atrăgătoare, vă spun în rândurile ce urmează.

mama si copilul, periute de dinti copii

Ce produse din categoria mama și copilul am ales

Curățarea dinților este foarte importantă încă de la vârste fragede. Cu cât copilul crește, cu atât dințișorii sunt mai expuși, iar cariile își fac simțită prezența. Pentru a mă asigura că Albert nu refuză spălatul dinților, am cumpărat periuțe frumoase și atrăgătoare. Am ales o periuță cu baterii Kids Batman de la Colgate, care are perii foarte moi și curăță foarte bine. Maia folosește de mulți ani periuțe electrice, iar Albert a spus că își dorește și el o periuță care bâzâie 🙂 . Acest tip de periuță cu baterii mi s-a părut super accesibilă și perfectă pentru nevoile lui. Când a început să se plictisească de ea, i-am comandat un set Signal. Setul conține pahar, pastă de dinți și o periuță. Acum le folosește pe amândouă, în funcție de dipoziție.

Pentru baie le iau mai mereu capsule spumante de baie. Le folosesc amândoi, iar momentul băii devine distractiv și atractiv. Tot pentru baie comand Nivea 2 în 1 șampon și gel de duș Kids Magic Apple. Face multă spumă, curăță bine și miroase senzațional. Faptul că are pompiță îmi ușurează munca. Am observat că tot mai des aleg recipientele cu pompiță. Chiar mi se par foarte utile.

mama si copilul, periute de dinti copii, spuma de baie copii, sampon copii,

Tot din această categorie iau și cremele de corp pentru mine și pentru copii. I-am comandat și Maiei parfumuri și balsamuri de buze, dar despre ele vă voi vorbi cel mai probabil într-un alt articol.

Voi cumpărați pentru copiii voștri vreunul din produsele pe care eu le aleg?

You may also like...

11 Responses

  1. Dana spune:

    Se pare ca ai găsit formula și produsele perfecte pentru rutina de îngrijire a copiilor.

  2. Eva Anca spune:

    Capsulele spumante de baie îi plac și Denisei tare mult, mă asigur că are întotdeauna. Evident, tot de pe Notino le cumpăr.

  3. Silvia spune:

    Ce scumpete de copil!!!

  4. Cu cât sunt mai colorate si mai vesele, cu atat va fi tentat sa le foloseasca mai mult.

  5. Denisa spune:

    Cred ca e important sa faci orice activitate a copilului interactiva.

  6. Ana spune:

    Pentru copii trebuie sa fie distractiva rutina pentru a se tine de ea,

  7. ZANFIR Anamaria spune:

    Vaai. O s aintru și eu s acaut periuta. Și Patrick își dorește una care bâzâie.

  8. Marin Mirela spune:

    Bineînțeles că rutina de îngrijire a celor mici trebuie să fie cât mai atractivă, mai blândă și prietenoasă cu ei și cu pielea loc. Mă bucur să aflu despre aceste produse, le voi căuta neapărat.

  9. ce a crescut albert! zi-i ca si mie imi plac periutele care bazaie

  10. Rokolla spune:

    Si eu folosesc acele tablete efervescente si mi se par geniale

  11. Sunt total de acord! Trebuie sa stim sa ii atragem ca igiena si spalatul sa devina ceva atractiv pentru ei. Si noi folosim Nivea si capsulele alea pentru baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *