Cacharel Yes I Am Pink First – cadoul perfect de Crăciun

Astăzi vin cu o veste bună 😀 . Avem parte de trei săptămâni de Notino Black Friday, cu oferte foarte bune, reduceri substanțiale și cadouri la diferite achiziții. Așadar, trageți lista cu produsele dorite aproape și profitați de oferte.

Și eu am foarte multe produse în wishlist și vreau să profit de reducerile de black friday pentru a lua o parte din cadourile de Crăciun pe care am de gând să le ofer. La ce oferte bune ne-a pregătit Notino, sunt sigură că voi reuși acest lucru. Oferta care îmi place cel mai mult acum este la parfumuri. Mai exact, dacă cumpărăm parfumuri de la Cacharel, Diesel, Ralph Lauren sau Azzaro de peste 230 RON primim cadou un parfum de 30 ml, la alegere, în coșul de cumpărături. Așadar, ne putem face și nouă un cadou de Crăciun, dar și lui. Sau dacă sunteți mai puțin egoiste ca mine atunci când vine vorba de parfumuri, puteți oferi unul mamei sau unei prietene bune, în loc să îl păstrați. De Crăciun fii mai bun, știu! Dar oare chiar și când este vorba de parfumuri? :-))

Atunci când am văzut această ofertă, m-am gândit să vă vorbesc despre un parfum care mie îmi place foarte mult. Mă refer la Cacharel Yes I Am Pink First. Cu siguranță se încadrează la cele mai bune idei de cadouri pentru femei.

Cacharel, Yes I Am Pink First, oferta parfumuri firma, black friday, parfumuri dama,

Cacharel Yes I Am Pink First – cadoul perfect de Crăciun, fie că îl cumperi pentru tine sau pentru cineva apropiat

Cacharel Yes I Am Pink First persistă și nu e nevoie de mai mult de un puf după fiecare ureche pentru a te învălui într-o aromă floral-fructată, cu ușoare accente picante.

Notele care reprezintă acest parfum sunt:

  • ghimbir roșu
  • zmeură
  • iasomie roz
  • trandafir
  • lemn de santal

Acest parfum este perfect pentru fiecare zi și de aceea îl consider cadoul perfect. De ce să nu îți aduci aminte de fiecare dată când aplici parfumul de magia sărbătorilor și de plăcerea de a dărui și a primi cadouri de Crăciun? Yes I Am Pink First impresionează și prin design-ul deosebit, care îl face să arate foarte bine în dulăpiorul cu parfumuri și să iasă în evidență printre celelalte sticluțe.

Cacharel, Yes I Am Pink First, oferta parfumuri firma, black friday, parfumuri dama,

Înainte de a încheia acest articol, vreau să vă mai spun că toate produsele brand-ului Cacharel sunt reduse cu 30%, folosind codul black. Așadar, chiar dacă doriți să achiziționați doar un lapte de corp cu parfum franțuzesc senzațional sau dacă doriți ceva mai mult decât un parfum, precum un set cadou, acum e momentul să plasați comanda. Un set cadou de la Cacharel am eu în wishlist, pentru mine. Mă refer la Noa. Setul conține o apă de parfum și două creme parfumate. Mi se pare extrem de feminin și fin pachetul, cum să nu mi-l doresc?

Apropo și de laptele de corp… cumpărând Cacharel Amor Amor la 100 ml primiți cadou un lapte de corp Amor Amor la 50 ml.

Acum chiar că mă opresc, deși mi-e greu. Sunt foarte multe oferte bune pe site și o mulțime de cadouri disponibile, despre care aș putea să mai scriu mult și bine. Dar am încredere că veți intra pe Notino și le veți descoperi voi.

You may also like...

9 Responses

  1. Dana spune:

    Oferte de neratat pe Notino!!! Chiar arata minunat acest parfum si cred ca si miroase tare bine!

  2. Eva Anca spune:

    Am varianta simplă, Yes I Am, și o ador. Sigur și varianta aceasta este genială.

  3. Super oferte pe Notino ❤️
    Stiu parfumul acesta, e foarte fain!

  4. Mihaela spune:

    Ce fain arata parfumul asta. O sa-l cumpar pentru prietena mea care e pasionata de makeup.

  5. Simona Diaconu spune:

    Am văzut o mulțime de oferte ispititoare, cu produse oferite gratis și transport inclus, chiar se merită!

  6. Ana spune:

    Ambalajul acestui parfum este inedit.

  7. Rokolla spune:

    Ambalajul este genial si sunt curioasa si de miros

  8. Un parfum este mereu o alegere perfecta pentru cadoul de Craciun!

  1. 12 noiembrie 2021

    […] acestea ar fi site-urile cu reduceri de Black Friday care mi-au atras atenția atunci când am căutat oferte pentru cățile mele din […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *