Moș Crăciune… ai văzut ce cadouri pentru bărbați poți lua de pe Notino?

Dragilor, cu mare bucurie scriu acest lucru: Crăciunul este tot mai aproape! Sezonul plin de voie bună, al luminițelor și al cadourilor a început. Acum, când lumea este înnebunită, stresată și sătulă până peste cap de tot ceea ce se întâmplă, mai mult ca niciodată trebuie să colaborăm cu Moș Crăciun și să îl ajutăm să răspândească spiritul Crăciunului. Adevărata bucurie pe care o aduc sărbătorile de iarnă se află în lucruri mărunte, în bunătate și altruism. Iar Crăciunul este în primul rând despre Nașterea Domnului și generozitate. Astfel, consider că gestul este mai important decât orice și că fiecare dintre noi ar trebui să primească și să ofere măcar un cadou care să ne bucure sufletul. Fie că vorbim de un gest sau un cadou fizic, important e să aducă mulțumire sufletească celui ce oferă și încântare celui care primește.

Cu o cină în doi, o invitație la film sau timp petrecut împreună într-un cadru plăcut sau nostalgic, poți oferi un cadou apreciat. Dar dacă alegi să oferi și ceva material, obiectele personalizate, ornamentele, bijuteriile, cosmeticele, parfumurile și seturile cadou sunt o idee foarte bună. Pe Notino am observat foarte multe lucruri care pot fi oferite ca și cadouri barbati. Am văzut parfumuri la prețuri bune, seturi cadou și nu numai. Așadar, astăzi vorbim despre câteva dintre ele.

cadouri barbati, parfumuri barbati, voucher cadou notino, seturi cadou,

Cadou bărbați: Parfum sau set cadou?

Dacă te hotărăști să oferi un parfum, poți alege cu încredere Diesel Spirit of the Brave. Este un parfum oriental lemnos, care nouă ne place foarte mult. Este perfect pentru a fi purtat zilnic și are și un design deosebit. Indiferent ce variantă a parfumului vei alege, sigur va fi un cadou reușit. Alte parfumuri pe care le recomand sunt și Armani Code sau Invictus Legend – parfumuri despre care v-am vorbit cu altă ocazie în acest articol. De asemenea, te poți inspira din top 10 parfumuri pentru barbati.

Când vine vorba de seturi cadou lucrurile parcă se simplifică. Pe Notino găsim seturi pentru manichiură, pentru bărbierit, pentru duș și chiar și seturi cu parfum inclus. Seturile de la Nivea sau Dove sunt des folosite și oferite celor dragi. Chiar și eu aleg să le ofer fraților sau altor persoane apropiate. Anul acesta mi-a atras atenția și un set de la Vivian Gray pe care nu l-am mai cumpărat până acum.

Setul are efect de hidratare și conține gel de duș pentru bărbați la 100 ml, cremă de mâini pentru bărbați la 30 ml și balsam după bărbierit la100 ml. Este masculin și are un design atrăgător. Mi se pare perfect! Tot de la Vivian Gray am luat seturi pentru îngrijirea mâinilor pentru femei și sunt foarte încântată de ele.

cadouri barbati, parfumuri barbati, voucher cadou notino, seturi cadou,

Voucher cadou Notino – o altă idee de cadou

Și totuși… dacă simți că întreaga situație te depășește și nu știi sigur dacă poți alege un produs care să placă 100%, poți apela oricând la un voucher cadou notino.

Voucherele cadou Notino sunt valabile 12 luni de la cumpărarea lor și te pot scăpa de multe griji în doar câteva minute, deoarece vei primi voucherul electronic imediat după plasarea comenzii. O idee excelentă, nu-i așa? Parcă și văd cum deja vă sclipesc ochii de încântare. Totuși, trebuie să mai știți câteva lucruri despre aceste vouchere cadou înainte de a lua o decizie:

  • fiecare voucher poate fi folosit o singură dată
  • dacă produsul comandat costă mai puțin decât valoarea vocherului, restul se pierde. Așadar, e bine ca posesorul voucherului să știe acest lucru.
  • transportul nu se poate achita din valoarea cuponului cadou

Sper că articolul de astăzi l-a inspirat pe Moș Crăciun și, mai ales, sper să aveți parte de sărbători liniștite și cadouri deosebite!

You may also like...

11 Responses

  1. Silvia spune:

    Moș crăciun se mai gândește ce să cumpere!

  2. Eva Anca spune:

    Minunate cadouri sunt pe Notino! Seturile mi se par excelente.

  3. Andreea spune:

    Sunt tare faine produsele Vivian Gray, ak avut si eu cateva. Tot de pe Notino luate.

  4. Deyutza spune:

    O idee tare ebuna cu voucherul , mai ales daca nici nu cunosti prea bine persona. Pentru secret santa iar mi se pare o idee buna de cadou

  5. Ana spune:

    Voucherele mi se par si mie o idee excelenta de cadou, mai ales pentru persoanele putin mai pretentioase.

  6. Denisa spune:

    Au o multime de cadouri faine cei de la Notino. Toate au preturi bune.

  7. Cred ca este o idee foarte buna sa oferi voucher cadou, asa isi cumpara direct ce ii place.

  8. Marin Mirela spune:

    Foarte bune ideile de cadou de pe Notino pentru bărbați. Și eu i-am luat un parfum soțului meu, unul dintre cadouri, un Carolina Herrera – Bad boys. 🙂
    Mă vor inspira însă recomandările tale pentru băieți.

  9. Am vazut o multime de seturi superbe si deja mi-am si plasat o comanda!

  10. Rokolla spune:

    Si eu tot de pe Notino ii cumpar cadouri sotului meu. Au o diversitate foarte mare de produse si chiar am de unde alege

  11. Dana spune:

    Locul perfect pentru cadouri perfecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *