Top 5 cele mai căutate rețete în 2021

Care e frumusețea unui blog generalist? Pot posta orice și oricând, fără să țin cont de nișă. Îmi place mult să împărtășesc cu voi rețetele pe care le pregătesc pentru familia mea și mă bucur să văd că sunt citite de atât de multe gospodine. La fel ca și anul trecut, continuăm tradiția și vă prezint rețetele care v-au atras în număr mare pe blog. Bineînțeles, pentru adrianaivan.ro voi face separat un top 5 cele mai căutate rețete în 2021.

Care sunt cele mai citite 5 rețete în 2021 pe acest blog? Aflați în rândurile de mai jos.

cele mai cautate retete în 2021

Cele mai căutate rețete în 2021

 1. Tocinei moldovenești. Rețeta de tocinei este și pe locul 3 în top cele mai citite 5 articole în 2021. Tocineii pot fi serviți ca și desert, dar și ca garnitură sărată. Diferența o face zahărul. Tocineii sunt printre deserturile mele preferate, eu fiind mare iubitoare de cartofi.
 2. Desert cu cartofi – clene/cledine/knedle. Pe locul 2 în topul celor mai căutate 5 rețete pe blogul meu în 2021, este de asemenea un desert din zona mea pe care ni-l pregătea mama în copilărie și care îmi place extrem de mult. Îl prepar cam rar, dar îl savurez de fiecare dată.
 3. Mâncărică rece de pui. Uite că nu avem doar deserturi în top. Mâncărica rece de pui este perfectă pentru mesele festive de sărbători și nu numai. O bunătate.
 4. Cornuri cu mere. Atât de pufoase ies cornurile acestea! Nu le umplu mereu cu mere. De multe ori aleg ciocolata sau orice dulceață am la îndemână. Am făcut chiar și în weekend și au fost yummmy!
 5. Tort de biscuiți cu Mascarpone și Nutella – tort fără coacere, simplu. Față de celelalte rețete din top, rețeta tortului de biscuiți am postat-o anul acesta, în vară. Dacă a reușit deja să intre în top 5 înseamnă că multe dintre voi au fost interesate de modul în care se face. E super bun și cu siguranță îl voi mai prepara în viitor. Cel mai probabil tot de ziua soțului meu, deoarece lui îi place foarte mult.

După cum v-ați dat deja seama, în top 5 cele mai căutate rețete în 2021 pe blogul meu predomină rețetele dulci. Vă înțeleg perfect! Și eu sunt mereu cu ochii la dulciuri.

You may also like...

5 Responses

 1. Dana spune:

  Astept si in 2022 retete la fel de gustoase si aratoase!

 2. Silvia spune:

  Toate delicioase!!!

 3. Eva Anca spune:

  Foarte bune rețete! Tortul acela de biscuiți mă tentează și pe mine.

 1. 17 ianuarie 2022

  […] P.S. Topul celor mai căutate rețete în 2021 de pe totdespre.ro îl găsiți aici. […]

 2. 1 august 2022

  […] ajuns la Iași încă de vineri seara, iar familia Coman ne-a primit cu multă voie bună și bunătăți, ca de obicei. Sâmbătă ne-am ocupat de organizarea pachetelor primite de la colaboratorii […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *