Ispitirea unui lord de Lorraine Heath. Prima carte a seriei The lost lords of Pembrook . Titlul original: She Tempts the Duke

Datorita doamnei Mari, seria “The lost lords of Pembrook” și-a făcut loc în biblioteca mea ❤. 

Am citit primul volum și mă declar îndrăgostită! Deși frații au o poveste tristă, nu îți inspiră deloc milă, ci doar curiozitate! Recunosc că, deși am savurat povestea lui Sebastian, la a lui Rafe aștept cu interes să ajung 🙂 . Această serie îmi aduce aminte de seria Frații MacKade a Norei Roberts şi îi mulțumesc doamnei Mari pentru ocazia de a o citi! 

Cartea începe cu cei trei frați închiși într-un turn de unchiul cel avar. Sebastian fiind cel mai mare-ducele- și-a dat seama că e posibil ca cineva să le dorească moartea și lucra la un plan de a scăpa din mâinile dușmanului.  Mary- prietena lor- l-a auzit pe unchi punând la cale planul și a reușit să-i ajute pe frați să evadeze.

Cei trei frați au plecat de pe acele pământuri cu promisiunea de a reveni pentru a revendica ceea ce le aparține de drept prin moștenire. 

Zis și făcut… peste ceva ani, când unchiul lor depuse cererea de înmânare a titlului de duce -pe ideea că cei trei frați ar fi morți- aceștia au apărut la o petrecere dată de unchiul său, șocând înalta societate. 

Vezi aici o altă carte din colecția Iubiri de poveste!

 

Și Mary a fost cu adevărat șocată,atât de apariția lor, cât și de înfățișarea ducelui… ea nu a ezitat să confirme că cei trei erau lorzii dispăruți încă de când erau copii. Acest lucru i-a adus un fel de faimă printe domnișoarele ce își căutau soț, dar și puțină gelozie din partea logodnicului ei.

Deși Mary și Sebastian susțineau că îi leagă doar o prietenie, scânteile au început să apară între ei și bârfele au început să circule, lucru nu prea bun pentru reputația unei viitoare mirese. Cum credeți că a reacționat logodnicul ei?

 Sebastian s-a arătat obsedat de Pembrook și de pedepsirea unchiului său… pe tot parcursul cărții am sperat că o să își dea seama ce e cu adevărat important în viața. Dar ura pentru unchiul David l-a ținut în viața toți acești ani chinuiți așa că, Sebastian are de dat o luptă grea cu el însuși! Ce rol are Mary în această ecuație vă las pe voi să aflați ! O carte superbă cu un total de 3,5 steluțe, dar ce merita 5 steluțe pe goodreads, din punctul meu de vedere. 🙂

 

 

 

Rafe s-a arătat cel mai misterios și periculos dintre frați, așa că aștept alături de cei doi lorzi să-i aflu povestea vieții lui, grozăviile ce l-au făcut să devină așa și cine îl va ajuta să scape de demonii trecutului.

You may also like...

6 Responses

 1. Felicitări pentru recenzie! Eu o mai am pe ultima de citit, dar mai întâi trebuie să o cumpăr.

 2. Admin spune:

  Ce frumoasa trebuie sa fie! Abia aștept sa o citesc și eu!!

 3. Primul volum al seriei si eu l-am citit. Mi-a placut foarte mult incat tin minte cu placere povestea (mai rar mi se intampla asta 😉 ) . Din pacate, nu stiu de ce dar mi-au scapat si urmatoarele doua volume 🙁 Poate reusesc sa le gasesc pe la un anticariat 🙂

 1. 20 aprilie 2019

  […] aici o altă carte din această […]

 2. 20 aprilie 2019

  […] de la Ispitirea unui lord, prima carte a seriei, Rafe m-a atras ca un magnet. Am fost atât de curioasă să-i aflu povestea, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *