NEW YORK PASIUNI ASCUNSE de RODICA MIJAICHE recenzie

Dacă doriți să citiți o poveste frumoasă și să ascultați muzică bună, e cazul să cumpărați New York. Pasiuni ascunse  de Aici. Dragă Rodica, să știi că am căutat toate piesele precizate în roman și le-am ascultat cu mare placere.   Eu una m-am bucurat mult de reducerile de la Librex, așa am reușit să cumpăr  mai repede New York. Pasiuni ascunse  de Rodica Mijaiche  și să îmi satisfac curiozitatea în legătură cu acest roman și cu această autoare. Am descoperit un stil lejer și plăcut, un mod deosebit de a strecura curiozitatea și umorul intre rânduri. 

Mi-a plăcut modul în care sunt construite personajele… modul în care acestea sunt descrise îți oferă o imagine clară a aspectului și a caracterului acestora. Deasemenea, felul în care acestea sunt legate, legătura dintre ei de care habar nu au, mi s-a părut foarte interesantă.   Să vă spun câte ceva despre hărțuitorul meu de vise, Alexander Chase, el este visul oricărei femei: senzual, frumos, deștept, perseverent, sufletist, puternic și bogat, dar bineînțeles că are și defecte: este extrem de posesiv, foarte autoritar și nu prea are limită când e vorba de control. Orice își dorește, ia!

Vezi aici recenzia volumului 2

 
 
 
 
 
Alyssa este o tânără aparent timidă ce are multe secrete și un trecut deprimant. Încă de la început  Alyssa ne-a dezvăluit faptul că era îndrăgostită de Alexander și sincer, m-am gândit cum e posibil acest lucru? Adică… abia ce-l cunoaște, relația lor rezumându-se la cea de șef-angajată. Chiar dacă Chase avea un sex-appeal ieșit din comun, aveam pretenții de la Alyssa să aibă nevoie de mai mult ca să se poată îndrăgosti de el și să îi accepte acea dorință de control ieșită din comun. Apoi am început să-i cunosc mai bine, să văd ce îi lipsește Alyssei, să văd de ce are nevoie și apoi am înțeles-o… Alexander era tot ceea ce-i lipsise de foarte mult timp: siguranță, putere, respect și iubire!
 
Povestea familiei Alyssei și mai ales, adolescența ce a fost nevoită că o trăiască, m-a făcut să o compătimesc pe aceasta, dar în același timp să o admir pentru tăria de caracter de care a dat dovadă și pentru modul în care a trecut peste nenorocirile ce i-au schimbat cursul vieții!
 
Deși povestea lor ar putea fi simplă: doi tineri singuri și fără obligații ce se plac, ce nu duc lipsă de atracție sau de dorință… lucrurile sunt ceva mai complicate, fiecare are secrete și îndatoriri, fiecare are un trecut sau îndoieli ce-i împiedică să se avânte într-o relație, fiecare are dușmani ce își fac treaba foarte bine, împiedicându-i să ducă o viață liniștită și lipsită de griji.
 
Secrete, o crimă, o formulă extrem de căutată, teste neavizate, suferință, bunătate, prietenie și iubire! Toate acestea fac deliciul acestei lecturi extrem de plăcute!
 
P.S. Abia aștept următorul volum, acele câteva pagini prezentate la final m-au incantat la culme și mi-au stârnit curiozitatea!

You may also like...

10 Responses

 1. Mi-ai luat-o înainte cu cititul… va urma si la mine.

 2. Oana spune:

  Și eu am cumpărat-o acum la reduceri, trebuie să apară și la ușa mea… Așa curioasă m-ai făcut…

 3. frumoasa carte,eu nu o am ,dar e trecuta pe lista mai ales ca am citit o parte din ea pe wattpad

 4. maria ancuta spune:

  o carte pe care mi-o doresc foarte mult si sper sa reusesc si eu sa o citesc

 1. 17 februarie 2019

  […] o serie dragă mie. Seria Pasiuni de Rodica Mijaiche. Recenziile primelor două volume le gășiți aici și […]

 2. 11 martie 2019

  […] New York. Pasiuni ascunse. Știați că în curând apare volumul trei al seriei? […]

 3. 4 mai 2019

  […] aici recenzia primului […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *