ASASIN LA FEMININ de Monica Ramirez

Am tot amânat această carte deoarece știam că este prima din seria Alina Marinescu, serie ce cuprinde șase volume, iar eu nu prea sunt fan al seriilor… prefer să aflu finalul poveștii atunci când închid cartea. Asasin la feminin m-a lăsat curiosă, chiar vreau să văd prin ce aventuri sunt nevoiți să treacă cei doi, dar finalul nu m-a lăsat în șah… așadar, recomand această carte și celor ce evită seriile sau le amână până reușesc să cumpere toate volumele!  

Alex și Alina mi-au intrat la suflet, două personaje interesante. Pur și simplu nu îmi dau seama cum le prefer… cuplu sau individual! Două caractere admirabile, doritoare de supravețuire, libertate și iubire! Când iei cartea aceasta în mâini, pregătește-te! Vei îndrăgi personajele și le vei plânge de milă, dar la urmă o să le mulțumești deoarece te vor face să-ți apreciezi mai mult libertatea. Nu o vei mai privi ca pe ceva firesc, o să-ți dai seama că ești norocos și te vei gândi cu părere de rău la cei ce nu a parte de așa ceva.  

Vezi aici cartea altui autor român care mi-a plăcut

 
 
 
Atunci când Alex a fost recrutat de SSO a fost instruit să devină asasin, să nu pună întrebări și să accepte că viața lui nu-i mai aparține. Mânat de instinctul de supravețuire, Alex este de acord cu tot ce i se cere devenind, astfel, un agent prețuit în SSO. El nu se eschiva, nu întreba și nu dădea înapoi de la nimic. Ucidea oameni nevinovați și nu se arăta niciodată afectat.
 
Când Alina l-a cunoscut pe Alex, nu a dat împortanță întunericului ce simțea că-l învăluia și mare i-a fost dezamăgirea când s-a trezit în custodia SSO privată de libertate, de viața de și-o dorea, de visele la care nu mai îndrăznea să spere. 
 
Nici nu pot să-mi imaginez cum s-a simțit Alina când l-a văzut pe bărbatul de care s-a îndrăgostit în postura de instructor al ei, cum s-o fi simțit când l-a văzut pe cel de la care spera să primească fericire, că a devenit călăul sufletului ei.
 
Alina avea rezultate bune, antrenamentele nu-i făceau probleme. În schimb firea ei rebelă o împiedica să se adapteze așa cum ar fi vrut superiorii ei. Dorința de a-și proteja sufletul nu o lăsa să îndeplinească unele cerințe. Încercarea de a-ți proteja sufletul în cadrul SSO era ca o luptă cu morile de vânt, dar ajutorul a venit de unde se aștepta mai puțin și se ivi o speranță… 
 
Ce va deveni Alina? Cine este Alex? Este el capabil de iubire? Va reuși sau ar trebui Alina să mai aibă încredere în el? Toate aceste întrebări și nu numai, mi-au invadat mintea pe parcursul lecturii și m-au făcut să-mi creez tot felul de scenarii. 
 
ASASIN LA FEMININ primește cinci steluțe pe Goodreads și o recomandare sinceră!

You may also like...

10 Responses

 1. Te-a prins si pe tine seria asta!!!

 2. Iosub Andreea spune:

  Abia astept sa citesc si eu ceva de la Monica! E tare laudata! Cred si eu ca nu degeaba! Felicitari!

 3. maria ancuta spune:

  Trebuie sa il cunosc si eu pe Alex si sa ii vad ce ii poate capsorul…Felicitari pentru o recenzie super

 4. Cornelia spune:

  Nici nu îmi să mai citesc recenzii la nesfarsit despre această serie pentru ca mi-o doresc foarte mult, dar momentan sunt cu pusculita goală.

 5. Laura Candrea spune:

  Avem cu ce ne mândri. Autori români,contemporani care ne oferă carti nepretuite. Multumesc Adriana pentru recenzie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *