VORBE DULCI de JULIE GARWOOD

Nu vă lăsați păcăliți de vorbe dulci, această carte nu este doar romantism și atât… citind acest roman aveți parte și de acțiune, suspans, povești de viață ce merită ascultate și mai ales, lecții despre cum să nu fii un părinte de toată jena.
Olivia, Jane, Sam și Collins, s-au cunoscut în copilărie când toate au fost selectate pentru un tratament sub îndrumarea unui doctor francez extrem de bun. Cele patru prietene au trecut prin chinurile bolii ținându-se de mână,păcălind asistentele și visând la o viață lipsită de durere. Fetele primeau vizitatori, familiile lor erau alături de ele. Singura care nu avea parte de acest „privilegiu” era Olivia. Părinții ei nu o vizitau, sora ei o ignora, doar mătușa ei, Ema, o vizita regulat și își dădea toată silința să aibă grijă de ea.
Tratamentul le-a fost benefic și acum toate sunt tinere femei ce își caută drumul în viață. Doar Jane nu se simte tocmai bine și Olivia o vizitează regulat la spital donându-i sânge.
Olivia lucrează pentru FISC și este avocatul unor copii fără apărare, în timpul liber.
Relația dintre ea și familia ei este foarte dificilă. Tatăl ei este un bărbat de succes, mama și sora ei îl venerează. Olivia bănuiește că succesul său nu este câștigat pe cale legală. Ema este de aceeași părere și refuză cu încăpățânare să își lase banii pe mâna cumnatului său. Acest lucru aduce neînțelegeri și tensiuni în familia MacKenzie, dar asta nu o intimidează pe Olivia care este hotărâtă să găsească dovezi împotriva tatălui ei și să îl bage la închisoare.
Lucrurile se complică când Olivia strică din greșeală o operațiune FBI. Dar, tot răul spre bine, îl întâlnește pe agentul special Grayson Kincaid. Scânteia s-a produs și niciunul nu putea nega acest lucru. După această întâmplare, Kincaid căuta tot felul de motive pentru a lua legătura cu ea.
Se va lăsa Olivia distrasă de la scopul ei? Va putea ține piept familiei care o învinovățește până și de încălzirea globală?
Julie Garwood este renumită pentru stilul ei romantic și amuzant. VORBE DULCI nu face excepție și vă invit să o citiți!

You may also like...

30 Responses

 1. Tyna spune:

  Foarte frumoasă recenzia! Îmi place cum ai sintetizat esențialul. Și mie îmi place mult Julie Garwood. M-aș bucura mult să se traducă și ultimele două carți din seria Buchanan-Renard – Fast Track și Wired.

 2. anasylvi spune:

  Desi rareori citesc carti ale Juliei Garwood, mi se pare foarte interesanta aceasta prezentare.

 3. Pare foarte interesanta cartea, chiar m-ai convins cu recenzia ta.

 4. Off, chestia aia bomba de calorii mi-a sarit in ochi… iar partea cu "lecții despre cum să nu fii un părinte de toată jena" m-a convins sa dau o sansa cartii!

 5. Dorina spune:

  Cred că e o carte care trebuie citită. Felicitări pentru prezentare!

 6. illusion spune:

  De obicei cam evit acest gen, poate nu ar trebui să fiu atât de restrictivă 🙂

 7. Am citit cartea, deși devorat ar fi mai exact chiar dacă nu am mâncat-o efectiv, de cum a apărut…

 8. O autoare draga mie! Cartile ei merita citite.

 9. Tare curioasa ma faci cu recenzia asta 😀

 10. Am citit și eu carte de curând. A fost prima carte scrisă de aceasta autoare pe care am citit-o și, spre surprinderea mea, mi-a plăcut!
  Felicitări pentru recenzie!

 11. Claudia spune:

  Nu cred ca am citit nimic de Julie Garwood. Poate ca ar trebui sa incerc,nu? Mai ales daca zici ca scrie dragut 🙂

 12. O recenzie minunată, felicitări! <3 Autoarea îmi place foarte tare, o trec și eu pe listă cu acest roman.

 13. maria ancuta spune:

  Mi-ai starnit interesul cu aceasta recenzie

 14. Admin spune:

  Julie Garwood este una dintre preferatele mele!♥️

 1. 17 aprilie 2019

  […] aceasta, în urma jocului nostru, m-am ales cu o carte minunată!!! Am avut de citit Secretul de Julie Garwood și sunt mai mulțumită ca niciodată de întreaga poveste, de felul cum a fost scrisă, de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *