ÎNGERUL MEU SECRET de FEDERICA BOSCO recenzie

Federica Bosco

M-a atras foarte mult coperta acestei cărți. E frumoasă, nu-i așa?
Așadar, nu am mai simțit nevoia să citesc descrierea cărții și m-am lăsat surprinsă. De Federica Bosco nu am mai citit nimic până acum și le mulțumesc celor de la Editura ALL pentru această ocazie.

Îngerul meu secret de Federica Bosco este o carte sensibilă, tristă, plină de iubire și prietenie, la care se adaugă pasiunea și puțină magie născută tot din iubire, bineînțeles.

Îngerul meu secret de Federica Bosco – despre pasiune și prietenie

Mia este o adolescentă pasionată de balet. Visul ei este să ajungă la Royal Ballet School din Londra. Mia este atât de pasionată de balet încât trece și peste cuvântul mamei, care îi interzice să ceară ajutorul bunicii pentru a putea plăti taxele necesare. Mia are prieteni buni și un iubit perfect, deci este o adolescentă normală și fericită.

Îngerul meu secret de Federica Bosco – despre a avea ceva perfect și a-l pierde

Totul se năruie în jurul ei atunci când Patrick, iubitul ei, moare în timp ce încearcă să îi salveze câinele. Crezând că nu va reuși niciodată să trăiască fără iubitul ei și cu sentimentul de vină, Mia încearcă să se sinucidă, dar este salvată… de Patrick.

După o perioadă în care a stat în comă, ajutată de vocea lui Patrick ce nu suporta ca ea să sufere, Mia își revine. Așa află că cea mai bună prietenă a ei, Nina – sora lui Patrick, o consideră vinovată de tragedia aceea și că nici măcar nu dorește să își aducă aminte că a existat vreodată.

Îngerul meu secret de Federica Bosco – despre o nouă șansă

Lucrurile nu par să meargă spre bine și înafara de vocea iubitului ei, nimic nu o leagă de viața aceasta. Mia știe că are nevoie de o schimbare, că nu va reuși să se întoarcă acasă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, iar de balet nici nu mai voia să audă.
Atunci apare bunica ei. Aceasta o ia cu ea în Florența, cu speranța că o va ajuta să își revină și că vor reuși să lege o relație. Mia acceptă și pleacă, lăsând în urmă persoanele dragi.

Ce o așteaptă acolo și dacă va reuși Mia să își revină, rămâne să aflați voi citind Îngerul meu secret de Federica Bosco.

Vezi aici o altă carte cu subiect asemănător.

You may also like...

30 Responses

 1. Cat de frumoasa pare cartea! Sigur mi-ar placea.

 2. Eram curioasă cum este, încă de când o văzusem la tine. Felicitări pentru recenzie! Cred că are ingredientele unei lecturi care și pe mine m-ar prinde foarte tare…

 3. coco spune:

  chiar este foarte bine realizata coperta, este foarte important sa fie atractiva!

 4. anasylvi spune:

  Ma atrage autoarea aceasta, cumva! Multumesc pentru recomandare!

 5. E o carte interesanta cu un subiect captivant! Am sa caut si eu cartea, multumesc pentru recomandare!

 6. Subiectul mi se pare chiar dragut. Nu am citit nimic de la aceasta autoare.

 7. Mikyangel spune:

  Pare o carte pe gustul meu. O trec pe lista.

 8. Anndrei spune:

  Mulțumim mult pentru recomandare. Lecturi plăcute să ai!

 9. Urban Story spune:

  O poveste trista si totusi interesanta. Trebuie sa citesc si eu cartea

 10. Admin spune:

  Sunt curioasa cum ți s-ar părea.

 11. Cât de frumos și de atractiv prezinti cărțile, îmi place mult.

 12. Pare o carte interesanta asa ca poate ar trebui sa o citesc si eu.

 13. Lamiita Petre spune:

  Pare sa fie o acrte interesanta. Daca la inceput mi s-a parut putin puerila, pe parcurs mi-am dat seama ca s-ar parea ca nu este asa.

 14. Ce coperta frumoasa! Cred ca mi.ar placea si mie cartea .

 15. Mind Cocktail spune:

  Mulțumesc de recomandare, frumoasă recenzie. Chiar pare o carte captivantă pe care să o citesc și eu, pentru că acum sunt curioasă ce se întâmplă cu Mia. Sper că are un final fericit. Trebuie să aibă! 🙂

 16. Mi-a starnit interesul recenzia ta si mi-am dat seama ca este o poveste despre care as vrea sa aflu mai multe detalii

 17. Iasmina Petcu spune:

  Of! Ce trist mi se pare când perechea potrivită moare cuiva… așa de rău îmi pare, de parcă mie mi se întâmplă. Cred că ar fi interesant să aflu cum reușește Mia să meargă mai departe cu asta în suflet.

 1. 7 martie 2019

  […] Îngerul meu secret. Mulțumesc, Editura ALL! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *