Sărută-mă sub vâsc! de Anne K. Joy

 

Sărută-mă sub vâsc! Este a treia carte din seria MAGIA CRĂCIUNULUI. Seria este formată din cinci cărți pline de magia Crăciunului. Dacă vă atrage una din cărți, dar nu toate, să știți că se pot citi individual fără nicio problemă. Cărțile nu au legătură între ele.
 
 
 
 
 
 

Sărută-mă sub vâsc! – când soarta nu ține cont de trecut

 
Audrey află că a fost adoptată, la un an după moartea mamei ei adoptive. Șocată, hotărăște să călătorească în România și să îi ceară socoteală femeii care a vândut-o. Ajunsă în  România, nu-i vine să creadă când chiar o găsește la adresa veche pe presupusa ei mamă – Gabriela Ieremia.
 
Discuția cu Gabriela nu a mers așa cum se aștepta Audrey. Nu a văzut pic de părere de rău în privirea ei și nici în vorbele aruncate cu răutate. Audrey și-a ieșit din fire și i-a spus țipând tot ce a avut pe suflet. Așa le-a găsit Teo pe cele două femei.
 
Când Audrey i-a spus că e sora lui pe care mama lor a vândut-o la naștere, Gabriela a recunoscut că de fapt ea a răpit-o și apoi a vândut-o pe fată, deci cele două femei nu aveau nicio legătură de sânge. Crezând că minte, rănită de indiferența ei, Audrey hotărăște să se întoarcă acasă.
 
 
 

Sărută-mă sub vâsc! – despre puterea de a ierta

 
Cât încă era la hotel, Audrey a fost vizitată de Teo. Acesta i-a explicat plin de vinovăție varianta mamei sale și s-a oferit să o ajute să își găsească adevărata familie. Deși inițial a fost tentată să refuze, Audrey acceptă. Cei doi petrec foarte mult timp împreună și acceptă faptul că între ei există atracție. Dar oare îl va putea iubi Audrey pe fiul celei care i-a schimbat destinul la naștere?
 
 
Sărută-mă sub vâsc! de Anne K. Joy este despre iertare și iubire. Despre puterea de a-ți accepta soarta și de a fi recunoscător pentru ceea ce ți se oferă.
Mi-a plăcut mult și o recomand cu drag!

 

You may also like...

8 Responses

  1. Deși nu m-au atras cărțile autoarei încât să îmi doresc să le citesc, recenzia ta mi-a stârnit interesul. Poate îi voi acorda o șansă.

  2. Anne K. Joy spune:

    Mulțumesc pentru părere 🙂

  3. Pare perfecta pentru perioada asta. Cred ca mi-ar placea.

  4. Frumoasă recenzie, felicitări! <3 Mă tentezi foarte tare cu seria asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *