SECRETELE MAGICE ALE LUI MOȘ CRĂCIUN

 

Când Maia mi-a spus că i-ar plăcea o carte despre Moș Crăciun  am intrat pe site-ul Editurii Corint și am ales-o împreună. Secretele magice ale lui Moș Crăciun a atras-o cel mai mult și am înțeles de ce. Coperta și ilustrațiile sunt cu adevărat fermecătoare.
 
 

Secretele magice ale lui Moș Crăciun – faceți cunoștință cu Barnabeu Barbăcipic

 
 
Cartea începe într-un mod plăcut, cu o scrisoare de la secretarul-șef al moșului, spiridușul Barnabeu Barbăcipic. Spiridușul indeamnă copiii să împodobească frumos casa în preajma sărbătorilor. El promite că în curând Crăciunul nu va mai avea secrete deoarece el va povesti toată istoria Crăciunilor încă de la început.
 
Spiridușul prezintă ținutul lui Moș Crăciun cu ajutorul unor texte scurte și ilustrații frumoase. Spiridușul propune jocuri copiilor și le oferă ghicitori. De asemenea, în carte copiii vor găsi o scrisoare adresată Moșului pe care o vor putea completa cu ceea ce ei își doresc, apoi le explică ce se întâmplă cu scrisoarea lor.
 
 

Secretele magice ale lui Moș Crăciun – nici un secret nu scapă nedestăinuit

 
 
Nici secretul atelierului nu scapă nedestăinuit. Spiridușul Barnabeu Barbăcipic prezintă totul în amănunt, inclusiv ceata veselă a spiridușilor. Spiridușul prezintă și tradiția podoabelor, chiar și pe Moș Nicolae. Găsim chiar și colinde, pe lângă povestea de Crăciun a unui copilaș pe nume Iulian.
 
 

Maia povestește Secretele magice ale lui Moș Crăciun

 
 
Pentru mai multe detalii și pentru a vedea cum arată cartea în interior, vă invit să o urmăriți pe Maia în video-ul de mai jos!

Recomand cartea copiilor curioși și iubitorilor de Crăciun! Orice copilaș ar fi fericit să găsească cartea sub brad.

 

You may also like...

2 Responses

  1. Felicitări pentru recenzie! <3

  2. O, cat de frumoasa pare cartea! Tare frumos povestesti, Maia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *