Sadie – Courtney Summers

Sadie de Courtney Summers m-a cucerit în primul rând cu ajutorul coperții minunate, dar și prin descrierea atrăgătoare. Cum în ultima vreme citesc mai mult thrillere, nu am putut să o ignor. Sadie a apărut la Editura Corint în 2018 și am pus ochii pe ea încă de pe atunci.

Sadie este un roman tulburător! Vei ajunge să îi analizezi atent pe cei din jur și să îți fie frică de ce s-ar putea ascunde în spatele măștii unui om aparent bun. Îți vei da seama că Sadie poate fi oricine… fetița de la colțul străzii sau chiar cea din apartamentul vecin. Sadie este un thriller dur! Din punctul meu de vedere, este cel mai dur thriller citit anul acesta. Până acum… e abia Februarie, am timp să mai descopăr și alți psihopați.

Sadie – un thriller palpitant și captivant

Sadie este, de asemenea, un thriller palpitant și captivant! Povestea țesută în jurul acestui personaj care îți intră inevitabil la suflet, te ține cu sufletul la gură și nu îți permite să lași cartea din mâini.

Sadie este, după părerea mea, un om de sacrificiu. Încă de mică a fost lipsită de dragostea maternă și habar nu avea cine îi este tată. Mama ei era dependentă de droguri și se culca cu oricine îi ieșea în cale. Ba chiar mai rău, nu îi lua mult timp până îi invita să se mute cu ele în rulotă. Nici la școală nu a dus-o prea bine. Era des bătaia de joc a colegilor din cauza faptului că era bâlbâită.

sadie

Sadie avea șase ani când Mattie s-a născut. A fost extrem de bucuroasă! Avea pe cineva care o va iubi! Chiar dacă avea doar șase ani, știa că mama lor nu va avea grijă de Mattie așa cum trebuie, că la un moment dat o va dezamăgi. Așadar, și-a asumat rolul de mamă și avea grijă de Mattie cum putea ea mai bine. Timpul a trecut și mama lor le-a părăsit. Mattie a intrat într-o depresie și părea că nimic nu o poate scoate din ea. Asta până când a primit o carte poștală de la mama ei din LA. De atunci Mattie și-a dorit să meargă să o caute.

Sadie – „Voi omorî un om.”

Atunci când Mattie a fost găsită moartă, cei din jur au presupus că i s-a întâmplat din cauză că a plecat să își caute mama. Nu la mult timp dispare și Sadie… Ce s-a întâmplat cu cele două surori?

Când West McCray – prezentatorul unei emisiuni radio – află povestea celor două fete, începe o investigație. Emisiunea dedicată acestui caz se numește „Fetele”. Așadar, avem capitole numite „Fetele”. Prin intermediul emisiunii urmărim investigația făcută de West McCray și încercarea lui de a pune cap la cap toată povestea. Celelalte capitole sunt relatate de către Sadie care pleacă în căutarea unei persoane. Pe cine caută și de ce? Cât de departe poate ajunge? De ce a dispărut Sadie?

Voi omorî un om. Îi voi fura lumina din ochi. Vreau să-l privesc cum se stinge.

Sadie se poate cumpăra de aici. Eu v-o recomand cu încredere!

You may also like...

26 Responses

  1. Dana spune:

    Chiar aşteptam şi pândeam recenzia ta, am pus şi eu ochii pe carte! M-ai convins, clar trebuie să o pun în primul coş de cumpărături!!! 🙂

  2. Eva Anca spune:

    Si mie mi-a placut tare mult cartea. Finalul m-a dezamagit putin.

  3. Sebi Crăciun spune:

    Acel moment când îți dorești să ai pile la librărie ca să pui mâna pe o carte, dar 5e mărginești să o pui pe lista de așteptare…
    Oricum, un roman care își merita jocul de cuvinte titular, e de-a dreptul sadic!

  4. Abia astept sa o citesc si eu. Cred ca imi va placea tare.

  5. Almona spune:

    Cred că voi citi povestea lui Sadie. Pare un roman incitant.

  6. Mirela-Carmen spune:

    Ezit daca sa citesc cartea, sau nu. Categoric thrillerele sadice nu ma atrag. Pe de alta parte, recenzia facuta de tine, a transformat cartea intr-o tentatie. Multumesc pentru recomandare!

  7. Anca spune:

    De obicei nu ma arunc dupa thrillere, dar asta chiar mi-a starnit interesul, imi place.

  8. Carmen Bart spune:

    Thriller nu citesc niciodata, nu se imbina cu natura mea. Dar dupa asa o recenzie, ma mai gandesc daca nu ar trebui sa fiu mai deschisa si sa incerc.

  9. Candrea Laura spune:

    Citatul de la finalul recenziei m-a cutremurat. Sigur o vreau! Mersi de recomandare. Dacă e prea dură, voi dormi cu becul aprins

  10. Oana M spune:

    Doamne, cate titluri de carti minunate exista pe lumea asta. Si acesta pe care l-ai recenzat tu ma atrage foarte tare. Il trec pe lista de To read. Multumesc pentru recomandare!

  11. NITA DIANA spune:

    Nu prea e stilul meu cartea, dar pare a avea aspecte interesante și cu învățăminte.

  12. Alina spune:

    Wow, eu de fel citesc alt tip de lectura, dar recenzia ta mi-a placut si vreau sa vad ce se intampla cu cele doua.

  13. Minunată recenzie, felicitări! Abia aștept să ajung și eu la romanul ăsta!

  1. 20 martie 2019

    […] trecute am citit Sub soarele nopții de Trish Cook. După atâtea thrillere am simțit nevoia și de puțină iubire, dar și de dramă. Sub soarele nopții mi-a oferit tot ce […]

  2. 21 iulie 2020

    […] când Sadie a dorit să se împrietenească cu Avery, pentru cea din urmă lucrurile urmau să se schimbe în […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *