Nou în bibliotecă – Iulie 2019

Și în luna Iulie am adăugat câteva cărți interesante în bibliotecă. Mai exact, 11 cărți atrăgătoare. Unele de la prieteni, altele de la colaboratorii blogului. Eu le mulțumesc tuturor și abia aștept să ajung să le citesc pe toate și să vă vorbesc despre ele! Din acestea 11 adăugate în bibliotecă în luna Iulie 2019, am citit deja 5. Deci stau destul de bine, mult mai bine decât mă așteptam.

carti noi

Cărți noi în bibliotecă

Atunci când prietena mea, Cătălina de la Porția de citit, m-a vizitat, mi-a adus o grămadă de minunății. Printre ele și două cărți pe care pusesem de ceva timp ochii. Nedoriți de Kristina Ohlsson și Podul de lut de Markus Zusak.

Sebi Crăciun, poetul din orașul meu, lansază luna aceasta o altă carte de poezii, Aș vrea să știu. Mi-a oferit-o, iar eu am acceptat-o cu mare drag. Abia aștept să vă vorbesc despre ea.

Anticariatul Târgul cărții mi-a trimis Moștenirea de Katherine Webb. Cartea a sosit în stare bună și mi-a plăcut enorm de mult. V-am vorbit despre ea aici.

Angelina Mardale mi-a trimis Bărbatul de pe Facebook, care încă își așteaptă cumințel rândul. Între timp, vă invit să o cunoașteți mai bine pe autoare, citind acest interviu.

Editura Celestium mi-a trimis trei cărți care par interesante. Doi autori noi pentru mine, pe care abia aștept să îi descopăr. Învierea de Florin Buharu, Îmbrățișează-mi defectele și În brațele tale de Andrada Rezmuveș.

Vânătorii de zmeie de Khaled Hosseini și 1-ul pe lista morții de James Patterson, le-am luat de pe Libris. Recenziile lor le găsiți aici și aici.

Alienistul de Caleb Carr am venit de la Editura Corint. Recenzia ei o găsiți aici.

Acestea sunt cele 11 cărți care și-au făcut loc în luna Iulie în biblioteca mea. Voi ați adăugat cărți noi în bibliotecă? Care carte din lista mea v-o doriți?

You may also like...

7 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Ce de carti frumoase ai adaugat in biblioteca! Sa le citesti cu placere!

  2. Laura spune:

    Foarte frumoase titluri! Luna trecută am făcut ravagii cu cărțile. Unele le-am cumpărat, altele le-am primit de la prieteni și colaborări. Din lista ta vreau Moștenitoarea!

  3. Dana spune:

    Niște titluri minunate! Îmi doresc mult 1-ul pe lista morții. Cu bucurie pot spune că am adăugat la bibliotecă cărți minunate în luna iulie, sper să o fac și în august. Lecturi frumoase în continuare!

  4. Ce de frumuseti ai adunat! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *