Rochii potrivite pentru vacanța la mare

Știu că abia m-am întors de la mare, dar mai știu și că multe dintre voi abia de acum plecați și că sunteți în căutarea unor costume de baie sau rochițe potrivite pentru acest sezon. Cum eu încă vizitez site-urile de haine, astăzi vreau să vă arăt câte ceva de pe un site proaspăt descoperit, Tiptopfree. Este un site cu diferite lucruri frumoase, potrivite pentru concediu.

În toată perioada petrecută la mare, cel mai mult am apreciat serile petrecute plimbându-ne pe nisip. Eram înconjurați de briza mării și de râsetele copiilor, ieșiți și ei să profite de aerul curat și aerosolii marini. În acele seri, am preferat să mă îmbrac cât mai lejer, cu un cute cover ups peste costumul de baie sau o rochie vaporoasă. Doar bebe s-a ales cu un hanorac, când soarele s-a ascuns cu totul. Noi trei am lăsat aerul mai rece să ne răcorească.

Cu gândul încă la mare, am dat peste site, iar mai jos vă arăt ce mi-a plăcut cel mai mult de acolo.

rochii de vara

Da, văd și eu cât de adânc este decolteul în V, dar mă duce cu gândul la soare și la vacanță. Așadar, e una dintre preferatele mele. Deși nu port des, îmi place mult albul și nu cred că ar arăta la fel de bine pe o culoare.

rochie de vara scurta

Rochia aceasta este mult mai scurtă decât cea albă, dar îmi place la fel de mult. Această rochie pare lejeră, confortabilă și are un „aer neglijent”. Perfectă pentru mare, perfectă pentru vacanță!

Și papucii trebuie să fie comozi

Bineînțeles că m-am uitat și după sandale sau saboți, care ar merge cu cele două piese alese de pe Tiptopfree. Am găsit diferite modele. Perechea de mai jos, mi-a plăcut cel mai mult. De obicei aș alege ceva mai simplu, într-o singură culoare, dar măcar în wish list să fiu mai îndrăzneață. Cine știe… poate chiar voi plasa comanda, fără să îi scot de acolo.

Bănuți, pietricele, culori… acești comfy slippers au de toate. Confortabili și colorați. Perfecți pentru zilele însorite de vară, perfecți pentru vacanța la mare.

Ce ziceți de alegerile mele? Le-ați pune în bagajul pentru mers la mare?

You may also like...

6 Responses

  1. anasylvi spune:

    Frumoase alegeri, mai ales acei papuci sunt super faini!

  2. Silvia spune:

    Ce papuci frumoși!!!

  3. Eva Anca spune:

    Foarte faine alegeri. Prima rochie mi-a atras și mie atenția.

  4. Eu nu cred ca mai ajung la mare, dar rochiile nu strica niciodata. :))) Faine alegerile tale.

  5. Dana spune:

    Foarte frumoase alegeri! Sandalele sunt wow, îmi plac mult!❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *