Gentuțe și plicuri potrivite pentru vară

Vă vine să credeți sau nu, zilele acestea m-am tot uitat după gentuțe și picuri. Fiind vară, atunci când ies la plimbare cu piticii mei, vreau să fiu cât mai lejer îmbrăcată și să car după mine cât mai puține lucruri. Dar cum tot am nevoie de telefon, șervețele și ceva bănuți de înghețată, am nevoie de o gentuță sau un plic. Ceva suficient de mare, încât să îmi încapă lucrurile necesare, dar și suficient de mic ca să nu mă încurce. Bineînțeles că pe internet am găsit o mulțime de modele frumoase, colorate sau nu, cu prețuri diferite. Pe Baginning am găsit multe modele pe placul meu, iar în articolul de astăzi vă voi arăta trei modele care mi-au atras în mod deosebit atenția și care încă sunt în coșul de cumpărături, așteptând click-ul care să le trimită la mine.

Modele de gentuțe și plicuri practice

În categoria Anniversary Clutch Purse, am găsit un plic holografic foarte frumos. Este un plic practic, care poate fi purtat cam la orice, scotându-ți ținuta din anonimat, prin aspectul chic. Efectul holografic este la mare căutare acum, fie că este vorba de gentuțe, plicuri, papuci sau unghii. Mi se pare suficient de încăpător și de aceea îl consider o alegere potrivită.

Gentuța de mai jos, mi s-a părut extrem de interesantă. Deși de obicei eu merg pe clasic, mi-a plăcut acest model, cu plasticul transparent în exterior. Parte suficient de încăpătoare și deja am în minte câteva ținute la care o pot asorta. Gentuța se poate găsi în categoria beach tote.

gentuta

Cea de-a treia variantă aleasă de mine, este tot o gentuță. Una drăguță foc. Are un roz pal plăcut și asta vă zice cineva care ia foarte rar rozul în considerare. Are un model simpatic, realizat din patru inimioare și este numai bună pentru perioada aceasta de vară. Se poate purta cu ușurință, alături de o rochiță lejeră sau chiar la o pereche de pantaloni scurți și un tricou. Gentuța roz pal se găsește în categoria clutch purse a site-ului.

Vă plac alegerile mele? Voi de unde comandați gentuțe și plicuri?

You may also like...

7 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Foarte frumoase alegerile tale! Eu am deja vreo 5 genti, de diverse modele, culori si dimensiuni. Dar, recunosc, mie imi plac gentile mari, pentru ca, nu stiu cum se face, dar mereu par sa port casa dupa mine cand plec undeva. 😀

 2. Dana spune:

  Imi plac mult modelele alese! Chiar as avea nevoie de o gentuta, nu mi-am luat una de mult, iar sugestiile tale sunt tare ispititoare!

 3. Minunate modelele alese! <3 Eu sunt înnebunită după genți, niciodată nu sunt suficiente, așa că articolul ăsta vine numai bine.

 4. anasylvi spune:

  Sunt dragute toate. Si un rucsac sic e fain vara, mai ales cand vrei sa ai si o sticla de apa dupa tine.

 5. Silvia spune:

  F Frumoase!!!!

 6. Laura spune:

  Al doilea model imi face tare cu ochiul! Imi plac si celelalte, dar a doua e minunata!

 7. Cornel spune:

  Să le folosești cu plăcere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *