Îngrijirea tenului cu „medicamentul minune”

Până nu de foarte mult timp, nu ofeream nicio atenție tenului meu. Nici măcar cu demachierea nu îmi băteam capul. Da, știu și eu că nu făceam un lucru bun, dar Mama Natură m-a înzestrat cu un ten fără probleme majore și mi-am permis să ignor sfaturile celor avizați, care recomandau curățarea corectă și aplicarea unei creme. Până nu de foarte mult timp, apa și săpunul erau singurele instrumente folosite pentru curățarea și îngrijirea tenului meu. Dar, cum cu trecerea anilor nu se pune nici Mama Natură, am început să observ pe ici pe colo câte o cută micuță în jurul ochilor sau a gurii. Așadar, m-am hotărât că este timpul să îi ofer tenului meu un ajutor, o șansă să îmbătrânească frumos. Acum încerc zilnic să nu sar peste pașii de curățare și hidratare a tenului. Încă se mai întâmplă să uit, dar din ce în ce mai rar.

cosmetice naturale

Deoarece am fost prietenă cu Mama Natură atâția ani, merg tot pe mâna ei și acum. Încerc să folosesc produse naturale, să nu îi fac mai mult rău decât bine tenului meu. De aceea am acceptat fără rețineri să testez noile produse Apidava. Citisem doar lucruri bune despre cosmeticele lor și abia așteptam să le încerc și eu.

Cosmetice naturale cu miere și propolis Apidava

Atât laptele demachiant, cât și loțiunea tonică, au la bază miere și propolis, două ingrediente cu nenumărate beneficii pentru organism. Încă din copilărie mi-a fost indus faptul că nimic nu este mai sănătos ca mierea și niciun medicament mai util ca propolisul. Acesta având proprietăți terapetice, antibacteriene, antimicotice și, printre altele, antiinflamatorii. Aveam acasă stupi, iar „medicamentul minune” ne-a fost tot timpul la îndemână, tatăl meu ocupându-se de îngrijirea albinelor și colectarea mierii și a propolisului. Pe atunci nu înțelegeam de ce toată lumea venea la noi pentru a lua miere sau propolis. Acum, la maturitate, întreb și eu când este ziua de colectare.

Laptele demachiant are în compoziție unt de shea, uleiuri vegetale, propolis, miere și ceară de albine. Este un demachiant foarte bun și curăță pielea foarte bine. Poate fi folosit și în zilele în care machiajul nu ajunge pe fața noastră, deoarece hidratează și curăță bine pielea. Are un miros plăcut, iar acea pompiță asigură o folosire ușoară.

Loțiunea tonică purifiantă de la Apidava are în compoziție miere, propolis, extract din flori de salcâm și ulei de mentă. Uleiul de mentă oferă senzația de prospețime și calmare a pielii. Este o minune în diminețile în care mă trezesc mai obosită decât atunci când mă pun la culcare. Are efect antibacterian, calmant și hidratant. Hrănește pielea și poate fi folosită pe orice tip de ten.

Dacă nu ați încercat aceste cosmetice naturale cu „medicamentul minune”, vă invit să o faceți și să îmi spuneți părerea voastră despre ele. Voi ce produse pentru îngrijirea tenului folosiți?

You may also like...

11 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Si eu le folosesc. Tare mult imi plac si pentru senzatia pe care o ofera pielii, dar si pentru mirosul lor absolut fenomenal!

 2. Dana spune:

  Chiar așteptam părerea ta în privința lor. Ingredientele sunt absolut minunate!

 3. Laura spune:

  Pana acum am folosit apa micelara de la Garnier, dar nu sunt mulțumită de ea! Voi incerca produsele prezentate de tine!

 4. Silvia spune:

  Să le folosești cu plăcere!!!

 5. Almona spune:

  Eu folosesc apă micelară de la Farmec. Am auzit însă foarte multe lucruri bune despre produsele Apidava. Cu prima ocazie, le înceec și eu.

 6. Si eu le folosesc. Lotiunea tonica este extraordinara. 😀

 1. 21 octombrie 2019

  […] coletul de la Brander și Apidava am avut si un borcan de miere de mană. Acest tip de miere este mai rară decât mierea normală […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *