Trei cărți pentru copii de la Cartemma pe care le recomand

De curând, trei cărți pentru copii, foarte interesante, au ajuns la noi. Pentru aceste minunății trebuie să le mulțumim celor de la Cartemma, o editură care traduce cărți pentru copii, extrem de frumoase. Toate cele trei cărți pentru copii primite, sunt cartonate și rezistente. Ilustrațiile sunt realizate cu foarte multă pricepere, atrăgând atât copilul cât și părintele. Eu recunosc că nu m-am putut abține și le-am răsfoit bine, înainte ca Maia să ajungă acasă și să le ia în primire. Poveștile sunt scrise pe înțelesul copiilor și, bineînțeles, există și o morală. Așadar, pe lângă timpul petrecut într-un mod plăcut, copilul are ocazia și să învețe câte ceva despre modul în care ar trebui să se comporte sau alte astfel de lucruri.

cărți pentru copii , cartemma

Ce cărți pentru copii am primit de la Editura Cartemma

Cele trei cărți primite de la Editura Cartemma sunt:

  1. Prietenia de pe trompa elefantului de Marius Marcinkevicius și Ausra Kiubulaite. O carte despre prietenie, despre diferențe și acceptarea acestora. Povestea este extrem de plăcută și are și elemente amuzante, care asigură zâmbetul și admirația copilului.
  2. În același timp în jurul lumii de Clotide Perrin. Mi s-a părut foarte interesantă această carte pentru copii. Datorită unor păsări călătoare, copiii călătoresc în jurul lumii și văd ce lucruri se întâmplă în același timp în locuri diferite.
  3. Fericirea este o vulpe de Evelina Daciute și Ausra Kiubulaite. Această carte vorbește despre generozitate, bunătate și prietenie. Vorbește despre fericire și despre lucrurile simple care ne-o aduc. Aș face cadou cartea aceasta oricărui copil cu personalitatea în formare și mă bucur enorm că Editura Cartemma i-a dat ocazia Maiei să o descopere.

Aș tot putea să vorbesc despre ele, dar vreau să aflați mai multe urmărind-o pe Maia, în video-ul de mai jos. Tot în acest video puteți să aruncați o privire în cărți, să vedeți cât de frumos lucrate sunt și în interior. Vă rog să ignorați mârâitul lui Albert. Maia nu a prea reușit 🙂 .

Cărțile se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 7 ani. Maia le-a citit foarte ușor, rapid și cu foarte mare plăcere. Cu siguranță nu vor fi singurele cărți de la această editură pe care le va citi.

You may also like...

13 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Tare drăguțe par! Să vă bucurați de ele!

  2. Raluca Anghel spune:

    Ce frumos! Nu stiam de această editură, am sa tin minte. Deocamdată, deși ii citesc, fetita mea eate prea mica sa fie interesată. Abiaastept momentul în care vom citi impreuna

  3. Prietenia de pe trompa elefantului e o carte care ar trebui musai cumparata de pe elefant.ro 😀 #GlumeCuGreutate

  4. Almona spune:

    Frumoase cărți pentru copii. Să le citiți cu plăcere!

  5. Dana spune:

    Prezentarea Maiei în colaborare cu Albert e fermecătoare!❤

  6. Minunate! Felicitări, Maia, pentru prezentare!

  7. anasylvi spune:

    Sunt foarte faine acest gen de carti pentru varsta lor, avand scris putin si mare, multe imagini frumoase, ii incurajeaza sa citeasca.

  8. Silvia spune:

    Felicitări pentru prezentare Maia!!!!!

  9. Tudose Angela spune:

    Cu cât entuziasm vorbește Maya!!!! Mai că-mi vine și mie să-mi cumpăr, dar n-am copii 🙂 Să vă bucurați de ele!

  10. Otilia Dima spune:

    Foarte frumoase cartile. O sa i le cumpar si eu Nataliei cand mai creste un pic.

  11. Anca spune:

    Noi abia facem 4 anisori, dar punem pe lista recomandarile tale. Ps. Abia astept ca fiica mea sa isi citeasca singura cartile.

  1. 24 august 2021

    […] Și ne-a făcut și o recomandare de Trei cărți pentru copii de la Cartemma. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *