Ce punem în ghetuțele copiilor mici

Deoarece se apropie luna cadourilor, de acum vor apărea mai multe articole care, sper eu, să îi ajute pe Moși să aleagă cadouri inspirate pentru cei mici. Astăzi vă prezint trei cărți care pot fi așezate fără rețineri în ghetuțele celor mici.

Cele trei cărticele despre care vă vorbesc, au apărut la Editura Casa – una dintre editurile noastre preferate în materie de cărți pentru copii mici. Eu le-am comandat acum mai bine de o lună și de atunci sunt răsfoite aproape zilnic. E de înțeles, sunt superbe!

carti copii mici, carti cartonate, carti cu aimale, carti cu masini, carti activitati,

Ce cărți putem pune în ghetuțele copiilor mici

Excavatoare, tractoare și alte mașini mari

Dacă aveți acasă un mic iubitor de mașini, cartea Excavatoare, tractoare și alte mașini mari îl va încânta peste măsură. Cartea are formatul 22 x 24,5 cm, deci este destul de mare și are 30 de pagini cartonate și rezistente. Fiecare pagină este frumos ilustrată și ajută copilul să se familiarizeze cu mașinile mari, de care lumea se folosește pentru buna funcționare a lucrurilor. În plus, conține și texte explicative, care îi ajută pe cei mici să înțelegă mai bine rolul fiecărui vehicul în parte.

Unde trăiesc animalele

Și Unde trăiesc animalele poate fi un cadou apreciat de către cei mici. Această carte face parte din categoria Caută și găsește. Este cartonată integral, la fel ca și cartea despre care v-am vorbit mai sus. Toate paginile conțin ilustrații frumoase și texte simple, prin care cei mici descoperă informații despre animale. În plus, cei mici sunt încurajați să găsească anumite animale sau unelte în ilustrații, stimulându-le atenția și antrenându-le concentrarea și memoria. Unde trăiesc animalele are formatul de 17,5 x 20,5 cm și 22 de pagini.

carti copii mici, carti cartonate, carti cu aimale, carti cu masini, carti activitati,

Bobiță și Buburuză – Carte cu activități, jocuri și povești

Bobiță și Buburuză – Carte cu activități, jocuri și povești este prima carte de activități din seria Bobiță și Buburuză. Mai sunt încă trei aparute deocamdată și toate par la fel de interesante. Lui Albert îi plac cărțile cu povești din seria Bobiță și Buburuză, așadar eram sigură că îi va plăcea și această carte cu activități. Cartea conține povești și diferite jocuri și activități extrem de frumoase. El, bineînțeles, încă nu le poate rezolva singur pe toate, dar noi suntem mereu lângă el și îl ajutăm. Cu siguranță îi voi comanda și celelalte trei cărți și sper că nici voi nu veți avea rețineri. Sunt chiar foarte faine și utile.

Înainte de a încheia, vreau să îi transmit Moșului că toate cele trei cărți despre care v-am vorbit astăzi sunt acum la reducere.

You may also like...

9 Responses

 1. Dana spune:

  Minunate idei pentru cadourile de Moş!

 2. Eva Anca spune:

  Tare simpatice cărți sunt la editura asta.

 3. Anca spune:

  Deși anul asta am zis ca ii fac sa înțeleagă ca au fost cam obraznicuti, o cărticică tot vor primi

 4. Simona spune:

  Foarte faine alegerile! Nu mai e mult pana vine Mosul… I-ma oferit nepotelului cartea cu Cauta si gaseste. O alegere tare buna!

 5. Rokolla spune:

  Uite ca nu m-am gandit la carti, dar pare a fi o alternativa foarte buna

 6. Denisa spune:

  Ce idei frumoase pentru cadouri!

 7. Ana spune:

  Cadourile trebuie pregatite din timp, este mult mai stresant sa le lasam pe ultima suta de metri.

 8. Cartile de la Editura Casa sunt perfecte pentru ghetutele celor mici.

 1. 14 februarie 2022

  […] mai spus că fiecarte carte cu Boboiță și Buburuză conține două povești. Cele două personaje, alături de prietenii lor, trec printr-o mulțime de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *