Trei rochii cu flori pe care mi le doresc

Nu știu dacă mai țineți minte că nu de foarte mult timp am preluat un tag fashion. Acolo vorbeam despre îmbrăcămintea inspirată din diferite perioade. Încă de atunci am rămas cu gândul să îmi cumpăr măcar o rochie vintage. Navigând continuu pe internet, am găsit mai multe astfel de rochii pe care mi le-aș dori și vouă vă voi prezenta astăzi trei dintre ele. Pe Zapaka am găsit o mulțime de rochii de genul acesta și mi-a fost foarte greu să aleg trei modele. Am fost nevoită să apelez la un truc, pe care o doamnă care vindea perii de păr Disney, l-a aplicat pe fiica mea. Deci doamna respectivă a întrebat-o dacă ar fi să aleagă doar trei, care ar fi? Apoi din alea trei au rămas două și apoi am avut peria câștigătoare. Așa am făcut și eu. Din alea 10 au rămas 7, din alea 7 au rămas 4, iar acum am rămas cu 3 modele frumoase foc în coș. Toate cele trei au imprimeu floral, vesel, de vară și le consider potrivite pentru petrecerile de zi la care trebuie să particip sezonul acesta.

Trei rochii vintage cu flori

rochie vintage

Prima rochie cu flori, mai exact cu imprimeu floral, care mi-a atras atenția, este cea de mai sus. Este genul de rochie care m-ar face să mă simt comod, care nu m-ar scoate din zona de confort, combinația de culori fiind de efect, dar și de bun gust. Trebuia să aleg o rochie cu flori albastre, nu? Altfel nu eram eu. 🙂

rochii cu flori

Cea de-a doua rochie vintage m-a cucerit prin finețea imprimeului. Este o rochie cu foarte mult gust, care iese în evidență într-un mod bun. Trena îi oferă un plus și cred că ar putea deveni una dintre rochiile mele preferaate.

rochii cu flori

Cea de-a treia rochie îmi pare puțin mai îndrăzneață, prin contrastul puternic dintre alb și roșu. Roșul nu este prima mea alegere niciodată, dar rochia aceasta are ceva ce mă atrage.

Voi ce părere aveți despre alegerile mele? Care dintre cele trei rochii cu flori vă place mai mult?

You may also like...

12 Responses

 1. Dana spune:

  Toate sunt frumoase foc, niste alegeri minunate! Insa cea cu albastru e preferata – ca model, combinatie de culoare, imprimeu. E discreta si foarte chic!

 2. Eva Anca spune:

  Sunt superbe! Prima si a treia imi plac cel mai mult. Si eu vreau sa-mi cumpar una.

 3. anasylvi spune:

  Sunt superbe toate trei si fix pe gustul meu. A doua imi place in mod deosebit prin felul cum cade materialul, trena si detaliul din talie.

 4. Geo spune:

  Frumoase! Prima și ultima îmi plac și mie foarte mult!

 5. Silvia spune:

  3,2,1!!!!

 6. Ce modele faine. Si eu ador genul asta de rochii. A treia e genialaaaa, mi-au ramas ochii pe ea.

 7. Adriana Popa spune:

  Foarte frumoase! In special prima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *