Rețeaua șoaptelor – Chandler Baker

Un exemplar în avanpremieră din Rețeaua șoaptelor de Chandler Baker, a ajuns acum câteva zile la mine. Am fost foarte încântată și extrem de curioasă în privința acestui thriller, care promitea a fi o analiză a mișcării #MeToo. Rețeaua șoaptelor de Chandler Baker este genul de thriller care te ține conectat, fără ca umbra unui criminal, a unei primejdii de genul acesta, să planeze asupra ta. Acest thriller m-a dus cu gândul la O mamă perfectă, datorită modului în care este scrisă, dar și a legăturii dintre personaje.

Rețeaua șoaptelor de Chandler Baker

Rețeaua șoaptelor de Chandler Baker – disponibil de astăzi, 15.10.2019

În Rețeaua șoaptelor de Chandler Baker, facem cunoștință cu patru femei puternice. Patru femei care fac față în lumea bărbaților, care muncesc de două ori mai mult pentru a dovedi că își merită locul. Sloane, Ardie, Grace și Rosalita lucrează la Truviv Inc. Primele trei sunt prietene bune, ocupând toate funcția de avocat. Rosalita lucrează la curățenie, dar și-a creat o legătură cu Ardie. Aceasta o ajută cu diferite lucruri care îi dau bătăi de cap Rosalitei.

Un thriller puternic, demn de epoca #MeToo.

OprahMag.com

Atunci când directorul companiei moare subit, Ames – șeful lor direct – dorește să îi ia locul. Ames nu este cea mai plăcută persoană de la Truviv Inc. Când Katherine apare în peisaj, Sloane observă că Ames se comportă diferit cu ea. Acest lucru a dus-o cu mulți ani în urmă, pe când ea se afla în poziția lui Katherine. Sloane se hotărăște să ia atitudinte. Consideră că nimeni nu ar trebui să treacă prin ce a trecut ea. Împreună cu prietenele ei, dau în judecată firma, dar și pe șeful lor direct, Ames. În plus, îi trec numele pe o listă cu bărbați răi, care circula prin companii. Cum merg lucrurile, nu am de gând să vă spun. Tot ce vă mai zic este că viața lor se schimbă radical, iar deciziile lor atrag consecințe pe care vor trebui să și le asume, atât la nivel profesional, cât și personal.

Mi-a plăcut mult Rețeaua șoaptelor de Chandler Baker. A fost o lectură captivantă, plăcută. Un semnal de alarmă pentru toți bărbații care hărțuiesc femeile pe care le au în subordine, un impuls pentru femeile nedreptățite. Până nu am ajuns la ultima propoziție, nu am fost sigură că situația nu va suferi o răsturnare. Din punctul meu de vedere, cartea își merită locul în biblioteca noastră personală.

Cartea se găsește pe site-ul editurii Nemira, dar și pe alte site-uri, precum Librăria Delfin, Librărie.net sau Emag. Foarte curând, probabil, va apărea și pe Elefant sau Libris.

You may also like...

21 Responses

 1. Dana spune:

  Ce curioasa m-ai facut! Clar vreau si eu cartea!!!

 2. Claudia spune:

  Un alt thriller bun? Super! Il trec si eu pe lista 🙂

 3. O carte care chiar cred ca m ar scoate din rutina de citit al cartilor de dezvoltare personala.

 4. Mihaela Curea spune:

  Bine de stiut ca este o carte care merită să fie in biblioteca noastra.

 5. Golumbu Raluca spune:

  Pare interesanta. O sa pun si eu aceasta carte pe lista

 6. Eva Anca spune:

  Musai sa citesc si eu cartea. Multumesc pentru recomandare!

 7. O prezentare frumoasa! Astept cu nerabdare vacanta de iarna pentru ca in ultima perioada n-am mai reusit sa citesc mai nimic.In vacanta este activitatea mea preferata.

 8. Mihaela spune:

  Subiectul e mai mult decat incitant si am pus cartea pe lista de lectura a iernii. Imi plac mult cartile care ma tin in priza pana la final.

 9. Rokolla spune:

  Merita incercata aceasta carte. Mi-a placut recenzia

 10. anasylvi spune:

  L-am citit, un subiect actual, roman corporatist cu accente de thriller juridic. Ridica niste chestiuni importante pentru momentul in care ne aflam.

 1. 21 noiembrie 2019

  […] de Chandler Baker mi-a fost trimisă de către Editura Nemira și v-am vorbit despre ea deja aici. […]

 2. 15 mai 2020

  […] 70 RON, primești cadou Bărbatul care n-a mai sunat. Despre acest roman am scris aici. Iar aici, aici și aici găsești alte titluri apărute la această editură, care mi-au […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *