Ce mi-am mai comandat de pe Pentru corpul tău

Știți deja că obișnuiesc să dau câte o comandă pe Pentru corpul tău, cam la o lună jumate, poate două. Îmi place că găsesc mereu orice am nevoie la ei, iar prețurile mi se par bune. Ca în fiecare colet de până acum, și în ultimul am avut diverse lucruri, pentru noi, dar și pentru casă. Asta e partea bună cu acest site… Fie că ai nevoie de un sirop pentru răceală, un spray de nas, soluție pentru spălat vase sau un rimel nou, toate pot fi comandate din același loc.

Pentru corpul tău

Lucruri necesare în casă, de pe Pentru corpul tău

Mătura cu fir scurt Oti Nova a fost primul produs pentru casă, adăugat în această comandă. Mătura este ușoară și își face bine treaba. Mi s-a părut ieftină, costând doar 7 lei și ceva, iar cea veche trebuia oricum înlocuită. S-a potrivit fără probleme la coada pe care o aveam deja și încă o folosesc cu spor, dar nu mereu cu drag 😀 .

Tot pentru casă am luat un set de burete de vase ANA. Sunt zece bucăți într-un set și își fac treaba foarte bine. Maia folosește și ea unul pentru tabla ei, pe care o folosește să le predea păpușilor ceea ce învață ea l-a școală. S-a bucurat că și-a putut alege ce culoare și-a dorit ea din set și, mai ales, că era micuț.

Paharul din plastic, gradat, îmi este extrem de util în bucătărie. Îl folosesc de fiecare dată când pregătesc ceva dulce pentru familia mea. Măsoară până la 100 ml și nu ocupă mult spațiu.

Produse pentru noi

Apa de gură Listerine m-a a tras datorită faptului că poate fi folosită și de către copii. Mie îmi place mult, la fel și Maiei. Soțul meu preferă una mai mentolată, mai puternică.

Penseta forfecuță pentru sprâncene este penseta mea preferată de până acum. Este extrem de comodă și prinde chiar și firele mici. Partea cea mai faină e că m-a costat doar 8,90 lei și e mult mai bună ca altele pe care am plătit mai mult.

Cu toții folosim Nazomer forte. Fie că suntem răciți, fie că trebuie doar să ne curățăm nasul, Nazomer este prima alegere. Se aplică tare ușor, chiar și copilașilor mai mici. Din păcate, ambii mei copii au tot fost răciți în ultima vreme și am avut ocazia să le tot aplic spray pentru nas.

Pe Pentru corpul tău, am găsit linguriță cu vârf moale de la Minut. I-am luat lui Albert una verde și o folosim destul de des, în special la cereale sau piureuri. El a folosit-o mult și atunci când i-au ieșit caninii. Cu alte cuvinte, a ros la ea ca la o jucărie de dentiție.

Săpunul solid Protex are un miros plăcut și lasă mâinile catifelate, după utilizare. Are un preț bun și îl cumpăr de fiecare dată fără rețineri.

Normal că mi-am luat un set cremă de mâini Pielor Breeze Collection. Setul are 4 bucăți a câte 30 ml și costă 17,75 lei. Perfecte de pus în geantă și nu numai. Au un miros deosebit și nu sunt uleioase.


Am avut o comandă măricică, nu-i așa? Nu e vina mea! E a lor și a prețurilor pe care le practică.

.

You may also like...

13 Responses

  1. Dana spune:

    Chiar numai lucruri minunate si tare utile ti-ai ales!

  2. Oana M spune:

    Ce fain arată setul de creme de mâini. As lua unul doar ca sa pun cate o cremă în fiecare geanta și sa mă laud cu ele.
    Așa prețuri bune mai rar!

  3. Eva Anca spune:

    Setul de creme de mâini e extrem de tentant. Chiar ai avut o comandă mare și frumoasă.

  4. Silvia spune:

    Foarte utile!!!!

  5. Ce de lucruri! O comandă interesantă, numai cu chestii utile! Să tot fie, dacă prețurile sunt acceptabile! <3

  6. Si eu comand de la ei diverse produse, dar mai mult cosmetice. Sunt promti si receptivi.

  7. Si mie mi-a sosit o comanda de la ei saptamana aceasta cu multe geluir parfumate! Au preturi tare prietenoase!

  8. Wow! Ce pachet fain! As incerca si eu Nazomer forte- sunt fan Pentru corpul tău.

  9. Mihaela spune:

    Lucruri practice si bune la casa omului. Am si eu penseta de la Titania si e foarte buna si sapunul Protex il foloseam in adolescenta pentru fata, tinea cosurile sub control.

  10. Gabriela-Alexandra Andrei spune:

    Nu știam de acces site! Mulțumim de recomandare!

  11. Rokolla spune:

    Am vazut si eu ca au preturi bune si sunt si eu tentata sa plasez o comanda la ei

  12. Tudose Angela spune:

    Ușor și rapid! Stai în fața calculatorului și faci cumpărături. Așa fac și eu de multe ori. Asta pentru că locuiesc la sat și variantele sunt limitate. O să încerc și eu magazinul acesta, să dau o “raită” prin el să văd ce găsesc!

  13. Si eu comand des de la ei. Au preturi super bune. Cremele de maini de la Pielor sunt extrem de faine. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *