De unde mai comandăm noi body-uri personalizate

Știu că și voi știți deja că bebelușii cresc foarte repede. Bine, nu doar bebelușii, ci copiii în general. De când cu Albert, care are acum 11 luni jumătate, ne-am adus aminte acest lucru. Maia, având 8 ani, poartă pentru mai multe luni aceleași haine. Dar bebelușului îi rămân mici de la o lună la alta. Așadar, suntem mereu în căutare de body-uri și pantalonași. Uneori îi mai dădeam și salopete, deoarece sunt simpatice tare. Dar de când a început el să se ridice sau să meargă, își calcă vârful cu celălalt picior și nu mai poate înainta sau se împiedică. Deci salopetele nu mai sunt o variantă, deocamdată.

body-uri personalizate

De ce aspecte ținem cont când alegem body-uri pentru bebeluș?

Atunci când cumpărăm un body nou luăm în calcul următoarele aspecte:

 • să fie din bumbac 100%. Astfel, riscul ca belușului să îi apară iritații este minim.
 • să fie comod, să nu aibă cusături care nu sunt necesare sau care pot deranja bebelușul.
 • să fie practic și ușor de îmbrăcat. Deoarece bebelușii nu au niciodată răbdare la îmbrăcat, acest aspect este extrem de important.
 • să aibă capse, nicidecum nasturi. La botez, Albert a primit un body cu nasturi. Mi-a fost destul de greu să îl folosesc și de aceea pot să număr pe degetele de la o mână de câte ori l-a purtat. Faptul că el nu avea răbdare, iar eu, bineînțeles, aveam unghiuțele puțin lungi, a făcut body-ul să stea în dulap până i-a rămas mic.
 • să fie frumos, să ne placă.
body de calitate. body personalizat

Body-uri personalizate pentru ținute chic

Dragi părinți de bebeluși si copii mici, profitați cât puteți și îmbrăcați-vă copilașii cum doriți. După ce vor crește, vor alege aproape întotdeauna altceva decât ați alege voi. Observ acest lucru la Maia și de aceea vă avertizez 😉 . Așadar, acum e momentul să îl îmbrăcați cu orice culoare doriți, să îi dați căciulițe cu urechi (dacă vă plac) sau pantalonași cu monstruleți pe funduleț. Acum este momentul să le dați tricouri sau body-uri personalizate cu mesaje amuzante, dacă vă doriți, sau cu „I love my mama”. Sau poate cu numele lui, de ce nu?

Purtată de gândul acesta, am comandat câteva body-uri pe Ziva, profitând de reducerile lor de toamnă. Mi-au plăcut modelele lor de body-uri personalizate, dar inițial mă speriasem că le pot comanda doar în varianta cu mânecă scurtă. Abia apoi am văzut că pot selecta lungimea mânecii.

Body-urile personalizate sunt exact așa cum sunt prezentate pe site. Sunt rezistente și comode, iar mesajele sunt tare drăguțe. Mă gândesc serios să mai plasez comenzi la ei și neapărat voi ține minte site-ul pe când vom boteza un bebeluș.

You may also like...

12 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Ce frumoase sunt! Să le poarte cu drag!

 2. Dana spune:

  Sunt tare frumoase, de calitate, iar Albert e tare chipeș îmbrăcat cu ele.

 3. Elvira spune:

  Frumos puștiul. Și cred că e tare vesel. Ori îi fac fetițele ochi dulci, să le dea și lor un body?

 4. Anca spune:

  Foarte interesante mesajele de pe body-uri, o sa comand si eu pentru un verisor.

 5. Foarte simpatice body-urile, iar bebe Albelt e absolut adorabiiiil.

 1. 13 aprilie 2020

  […] să înțelegeți, săracul bebe Albert stă tocmai la Câmpulung și a fost în vizită acum o lună. Îi explic că bebe Albert nu este […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *