Iarnă călduroasă cu Femme Luxe

Hăinuțele de pe Femme Luxe mi se par extrem de frumoase. Aș putea spune că sunt unice și foarte versatile. Deși uneori văd pe site diferite rochii, pe care modelele le poartă cu dresuri foarte fine sau fără nimic pe sub ele, îmi dau seama că pot fi purtate cu dresuri mate, colanți și unele chiar cu blugi skinny. De multe ori s-a întâmplat să mă ghidez după modul în care sunt prezentate și să sar peste anumite piese vestimentare. Iar, mai apoi, să le observ pe la alte bloggerițe, care preferă să comande de pe Femme Luxe, și să observ că nu sunt extraordinar de provocatoare și că pot fi purtate și de noi, femeile de rând. De acum, mi-am învățat lecția. Voi analiza bine hăinuța, făcând abstrcție de model.

Cu un colet am avut câteva probleme și a ajuns mai târziu decât trebuia. Nu a fost vina site-ului, ci a poștei sau a poștașului, mai bine zis. Asta e! Mai avem și astfel de peripeții. Ideea e că l-am dat pierdut și am mai plasat o comandă, așadar, m-am ales cu vreo două dubluri. Dar, care sunt acelea, veți vedea în următorul articol. Acum vă voi arăta ce hăinuțe comandate de pe Femme Luxe am purtat în ultima vreme.

Ce hăinuțe de pe Femme Luxe am purtat în ultima vreme

pulover femme luxe

Acest pulover este călduros și lejer. Îmi place mult nuanța și modelul în dungi verticale. L-am purtat des în această perioadă și probabil îl voi purta și de acum înainte. Pe site se găsește în categoria dresses, dar pentru mine este pulover.

palton femei femme luxe

Paltonașul acesta este preferatul meu. Datorită vremii călduroase, am tot avut ocazia să îl port. Îmi place culoarea, lungimea, tot! Mi-ar fi plăcut să aibă 2-3 năsturei. Mă gândesc să îi pun eu, deoarece îl voi purta mult și bine și mi-ar plăcea să fie cât mai practic. Legat doar cu acel cordonaș, nu stă mereu închis, deoarece Albert ba e în brațe, ba e jos și suntem în continuă mișcare.

Rochie femme luxe

Îmi place această rochie. Este comodă și călduroasă. Nu era în plan să o comand. Intenționasem să comand ceva din categoria Christmas party dresses, dar parcă nu păreau tocmai genul meu și, în cele din urmă, am luat-o pe aceasta. Foarte bună alegere, deoarece o voi purta cât de des voi putea. Poate fi purtată și cu ghete, dar și cu botine. De asemenea, merge și cu dresuri, dar și cu o pereche de colanți.

Ce am comandat și nu am purtat

Atunci când am dat comanda, mă gândeam că ar fi drăguț să iau și o rochiță pe care să o port de Revelion. În caz că ne hotărâm să facem o adunare cu prietenii sau ceva asemănător, să fiu pregătită. M-am plimbat prin categoria glitter dresses și apoi am trecut la satin dresses unde am găsit-o pe aceasta. Este foarte frumoasă. Este în stilul babydoll, de satin, neagră. Mult mi-a plăcut pe site. Când a ajuns la mine, mi-a plăcut la fel de mult, doar că este prea scurtă pentru gustul meu.

satin dress femme luxe

Consider că nu mă avantajează deloc și nu am de gând să o port. Mi-a sugerat cineva să o iau cu o pereche de colanți, ca pe o bluză. Nu am încercat, dar presimt că nici așa nu va sta bine pe mine. Nu e problemă, Maia deja și-a însușit-o. O vrea pentru ea. Zice că îi va cere mătușii ei să i-o modifice. Adevărul e că va trebui doar să o strâmteze puțin. Ca lungime îi vine perfect 🙂 . Deci vă dați seama cât de scurtă îmi e mine, nu-i așa? Chiar păcat, căci e foarte frumoasă.


Cam acestea sunt hăinuțele de pe Femme Luxe, pe care le-am purtat în ultima perioadă. Curând vă voi vorbi despre noutățile comandate de pe acest site și vă voi prezenta și dublurile. Așadar, stați pe aproape!

Voi de unde vă luați hăinuțele de toamnă sau iarnă? Ați comandat până cum pe acest site? Vă place vreuna dintre piesele vestimentare comandate de mine? Vă invit să îmi spuneți în comentarii!

Deoarece deja este 20 decembrie, pot să vă urez Sărbători fericite! O voi face în fiecare articol, sper să nu vă plictisiți. Așa mi se pare frumos 🙂 .

You may also like...

8 Responses

 1. Dana spune:

  Foarte frumoase alegeri, sa le porti cu drag!

 2. anasylvi spune:

  Iti vin bine, felicitari! Eu as purta rochita neagra cu jeansi – e o combinatie wow. Cu ceva botine scurte si un ruj rosu.

 3. Silvia spune:

  Să le porți cu plăcere!

 4. Simona Banica spune:

  Foarte frumoase tinute!

 5. Eva Anca spune:

  Sunt tare frumoase toate. Să le porți cu plăcere!

 6. Foarte bine iti vin toate, ca de obicei. Ca bine zice Ana, cred ca merge cu blugi rochita. 😀

 1. 24 decembrie 2019

  […] spus zilele trecute, în ultimul articol despre hănuțele luate de pe Femme Luxe, că mi s-a pierdut o comandă. Ei bine, nu a fost deloc […]

 2. 5 februarie 2020

  […] Este imposibil să nu găsesc ceva potrivit. Un astfel de site este și Femme Luxe. De aceea comand atât de des de la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *