Dinozaurii. Infojurnal – Portalul magic

Cred că deja nu mai este nicio surpriză, pentru urmăritorii noștri, faptul că Maia este mare fan al seriei Portalul magic de
OSBORNE Mary Pope. Cred că sunt cam vreo doi ani de când a citit prima carte din această serie. Încă de atunci i-a îndrăgit foarte mult pe Anne și pe Jack, dar și pe cățelul lor. Nici cartea Dinozaurii. Infojurnal nu a făcut excepție și a fost pe gustul ei.

În Infojurnalul Dinozaurii de OSBORNE Mary Pope și OSBORNE Will, copiii fac un salt de milioane de ani în urmă și află lucruri extrem de interesante despre dinozauri.

dinozaurii. infojurnal

Infojurnalul Dinozaurii apărut la Editura Paralela 45, are formatul 13×20 și 120 de pagini. A apărut în 2018, iar ilustrațiile sunt alb-negru. În video-ul de mai jos, Maia vă spune și ea câte ceva despre Dinozaurii. Infojurnal și vă arată puțin interiorul cărții. Ea a fost tare încântată de aeea ce a descoperit. Mai ales că în vacanță am reușit să ajungem la Dino Parc și să vadă o mulțime de dinozauri. Astfel, a recunoscut o parte dintre cei prezentați în carte. Dacă aveți ocazia, nu ezitați să vizitați locul, mai ales dacă aveți un copilaș pasionat de dinozauri. În completarea vizitei în acel parc sau în anticiparea ei, Dinozaurii. Infojurnal va fi foarte bine primit, cu siguranță.

Vizionare plăcută!

Descrierea oficială a cărții Dinozaurii. Infojurnal

Jack și Annie devin experți în dinozauri.

După aventura din Dinozaurii vin spre seară, Jack și Annie au avut multe întrebări: Când au trăit dinozaurii? Care a fost cel mai mare dinozaur de pe Pământ? Ce alte animale mai trăiau în acea vreme? Au răsfoit enciclopedii şi atlase zoologice, au consultat pagini de Internet și au vizitat muzee, apoi au creat pentru tine acest INFOJURNAL special, plin de ilustrații și explicații.

Eşti gata pentru un salt de milioane de ani în trecut? Jack și Annie le oferă celor care îi însoțesc șansa de a deveni experți în dinozauri!

You may also like...

17 Responses

 1. Silvia spune:

  Spor la citit!

 2. Eva Anca spune:

  Foarte interesanta carte, chiar mi se pare utila pentru copii. Felicitari Maiei pentru recenzie!

 3. Dana spune:

  Maia ce minunată! ❤️ O poveste tare frumoasă și interesantă!

 4. Uite o carte pe care nepotica mea o va primi cadou cat de curand.

 5. Ce scumpa este Maia! Se vede cat de implicata este!

 6. Mihaela spune:

  Si lui Dragos ii plac tare mult dinozaurii dar momentan nu e foarte atras de carti, prefera filmele.

 7. Sper ca si fiica mea sa ajunga ca Maia 🙂 Insa pana atunci vreau sa o felicit pe Maia si sa-i doresc cat mai multe carti si recenzii frumoase. Mi-am notat si eu cartea, sigur le-ar placea si copiilor mei.

 8. Ana Maria B spune:

  Interesanta cartea, mai ales pentru copilași pasionați de dinozauri.
  Abia aștept sa înceapă și băiețelul meu sa citeasca sau sa ai e răbdare sa ii citesc eu.

 9. Rokolla spune:

  A fost si fetita mea la un atelier cu dinozauri si de atunci este fascinata de tot ce tine de acest subiect. Foarte buna cartea

 10. Stefania Bercaru spune:

  Cred ca le-ar placea tare mult o astfel de carte copilasilor mei de la gradi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *