Idei de cadouri pentru ziua femeii

Luna martie este cunoscută ca fiind luna femeii. În această lună, toate doamnele și domnișoarele sunt răsfățate. Până și fiică-mea de opt ani așteaptă cadouri de ziua femeii. A spus foarte clar că, după părerea ei, tati ar trebui să îi aducă și ei flori de 8 martie, nu doar mie. Și are dreptate, nu-i așa? Este o tânără femeie în devenire și trebuie și ea răsfățată de cel mai important bărbat din viața ei, adică tatăl, deocamdată.

Noi, femeile, așa cum ne este în fire, de 8 martie nu doar primim cadouri, ci ne asigurăm că femeile importante din viața noastră primesc și ele o atenție din partea noastră, fie că ne referim la mamele noastre, surorile, cumnatele sau prietenele apropiate.

Dacă vă gândiți ca pe lângă clasicele flori să mai oferiți ceva, vreau să vă dau câteva idei de cadouri de 8 martie. Mai exact, vă voi prezenta câteva produse de la Dermacol, care pot fi un cadou apreciat și util.

Sugestii de cadouri de ziua femeii de la Dermacol

cadouri de ziua femeii dermacol

Produsele Dermacol au prețuri foarte bune și sunt de calitate, așadar, nu veți da greș cu ele. Gelurile lor de duș miros senzațional și costă doar 11 – 13 RON. Cel cu aromă de cafea este preferatul meu și nu îmi mai lipsește din baie, în ultima perioadă. Dușul a devenit un adevărat răsfăț de când îl folosesc. Tot cu aceeași aromă, mi-am luat și săpun lichid. Trebuie neapărat să le încercați și voi. De asemenea, vreau să știți că găsiți și seturi cadou la prețuri foarte accesibile, de la acest brand.

Un alt produs de care cred că o femeie se va bucura este Dermacol Black Sensation Precise Black. Eu folosesc de ceva timp acest tuș de ochi și sunt foarte mulțumită. Nu se șterge, este de un negru intens, iar pensula este foarte bună, ajutându-mă să trasez linia cât mai drept. Eu chiar m-am mirat că este atât de bun, luând în considerare că nu costă mai mult de 17 RON.

Rimelul Dermacol Artist Lash l-am primit cadou atunci când am profitat de una dintre ofertele avantajoase de pe Notino. Mi-a plăcut cum arată și imediat am început să îl folosesc. Prețul rimelului este de 32 RON. Îmi place cum arată genele după ce îl aplic și de aceea am hotărât să vi-l sugerez astăzi.

Dacă cunoașteți foarte bine persoana căreia doriți să îi oferiți un cadou de ziua femeii, puteți alege un fond de ten Dermacol, o paletă corectoare sau pensule de machiaj de la același brand.

Voi ați încercat produsele Dermacol? Ce părere aveți despre ele?

You may also like...

13 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Am luat si eu seturi Dermacol acum, doar ca pe verde.

 2. Dana spune:

  Am un corector de care sunt foarte mulțumită, chiar acoperă. În rest, nu am incercat prodesele acestea, dar o sa vad ce ma mai atrage.

 3. Silvia spune:

  Nu am aceste produse dar o să achiziționez!

 4. anasylvi spune:

  Nu am folosit aceste produse, multumesc pentru recomandare!

 5. Oana spune:

  Imi plac mult produsele Dermacol, favoritele mele sunt din gama cu ciocolata belgiana si portocala.

 6. In sufletul meu 8 martie ramane ziua mamei asa ca m am orientat mai mult sa iau ceva pentru ea.

 7. Ieri am dat o comanda cu produse Dermacol la Notino, abia astept sa-mi ajunga.

 8. Elena spune:

  EU prefer ghiveciul cu flori.

 9. Gratiela Vlad spune:

  Chiar voi testa si eu gelul de dus, mai ales daca il recomanzi si este atat de ieftin!

 10. carmen alexa spune:

  Cautam acum o recomandare de rimel si articolul tau a venit la fix!

 11. Roxana spune:

  Nici eu nu le-am folosit, dar multumesc pentru sugestii.

 12. Rokolla spune:

  Am pregatit cadoul pentru mama si acum trebuie sa ma gandesc cu ce ma cadorisesc si pe mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *