În ritmul inimii – Mark Burnell

Ce poți faci atunci când o parte din familia ta dispare? Ce faci atunci când ajungi să regreți modul în care te-ai comportat atâția ani? Oare ai putea trece peste faptul că și tu ai fi putut muri, alături de ei, dacă nu te-ai fi încăpățânat să rămâi acasă? Ei bine, nu știu cum v-ați comporta voi într-o astfel de situație, nu știu nici măcar ce aș face eu dacă ar fi cazul, dar pot să vă spun cum a reacționat Stephanie din În ritmul inimii de Mark Burnell.

in ritmul inimii

În ritmul inimii – un scenariu greu de imaginat

Stephanie a decăzut, atunci când a aflat de accidentul care i-a ucis o parte din familie. Din fata inteligentă, cu un viitor promițător, nu a rămas mare lucru. A început să se prostitueze, să consume prea mult alcool și droguri.

Momentul în care s-a trezit la realitate a fost cel în care a aflat că moartea familiei sale ar fi putut fi parte a unui act terorist. Atunci când i se propune să lucreze pentru o organizație secretă, crede că se poate răbuna. Acest lucru o impulsionează să meargă mai departe. Are parte de instrucție dură, dar în final devine ceea ce organizația are nevoie.

De-a lungul timpului Stephanie își face bine treaba. Dar, mici lucruri îi dau de gândit. Ce o face să analizeze mai bine situația în care se află? Ce se va întâmpla cu ea, vă invit să aflați!

În ritmul inimii de Mark Burnell a apărut la Editura Corint – Leda Edge și se poate cumpăra de aici.

În ritmul inimii de Mark Burnell este un thriller interesant. Totuși, pe parcursul lecturii mi-am dorit ca ritmul să fi fost puțin mai alert și ca autorul să fi creat situații care să nu îmi permită să închid cartea prea ușor. Am înțeles că acum există și o ecranizare a acestei cărți și recunosc că sunt tare curioasă să văd dacă este mai bună decât cartea sau nu. Sper să reușesc să o văd curând și să revin cu impresii.

You may also like...

7 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Si eu sunt curioasa de ecranizare. Eu inca mai citesc la ea, merge destul de incet, desi imi place cartea.

 2. Dana spune:

  Ce poveste interesantă, sigur mi-ar plăcea!

 3. Denis Buzoianu spune:

  O poveste interesanta !

 4. anasylvi spune:

  Multumesc pentru recomandare! <3

 5. M-ai facut curioasa. Pare interesanta cartea.

 1. 1 aprilie 2020

  […] În ritmul inimii de Mark Burnell. Acest thriller a apărut la Editura Corint, de curând. Părerea mea o puteți citi dând click aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *