Gerovital Plant – ce produse am testat

La Danube Bloggers Meet am primit și un pachețel de la Farmec. Știam deja că au produse bune și m-am bucurat foarte mult că au ales să ne fie alături. Chiar eram foarte curioasă în privința produselor Gerovital Plant, iar rujul a fost un bonus apreciat.

În pachețelul de la Farmec, am avut:

 • o cremă hidratantă
 • o apă micelară
 • un ruj
gerovital plant

Despre produsele Gerovital Plant din gama Poliplant Microbiom Protect

Crema hidratantă Poliplant Microbiom Protect este concepută pentru pielea normală sau mixtă. Se adresează femeilor care au cel puțin 25 de ani. Crema aceasta poate fi aplicată atât ziua cât și seara. Promite să hidrateze foarte bine pielea și diminuează apariția reacțiilor alergice. Crema hidratantă Poliplant Microbiom Protect are minim 96% ingrediente de origine naturală.

Crema are o textură foarte lejeră și intră foarte ușor în piele. Are un miros plăcut, subtil. Eu am aplicat-o mai mult dimineața, după ce am curățat tenul cu apa micelară Poliplant Microbiom Protect.

Apa micelară Poliplant Microbiom Protect curăță foarte bine tenul și este blândă cu acesta. Are 96% ingrediente de origine naturală și oferă protecție naturală microbiană.

Apa micelară Poliplant Microbiom Protect are un miros plăcut și curăță ușor machiajul normal. Pe cel rezistent la apă nu l-am încercat.

gerovital plant

Despre rujul cremos cu acid hialuronic (Criminal Lipstick)

Rujul cremos cu acid hialuronic (Criminal Lipstick) m-a cucerit, în primul rând, cu recipientul său. Are închidere magnetică și recunosc că m-am jucat puțin cu el.

Acest ruj cremos cu acid hialuronic este disponibil în 18 culori. Are acoperire mare și nu este prea rezistent la transfer. Eu am primit nuanța somon sidef 04. Este o nuanță drăguță, potrivită pentru zi.


Produsele Gerovital primite la Danube Bloggers Meet sunt pe placul meu. Dintre cele trei, apa micelară este preferata mea.

Abia aștept să mai încerc și altceva de la ei. Voi folosiți produsele lor? Ce îmi recomandați?

You may also like...

12 Responses

 1. Eva Anca spune:

  De ruj sunt tare curioasă! De altfel, toate produsele Farmec sunt grozave.

 2. Dana spune:

  Îmi plac produsele Gerovital! Am folosit o apa micelara cu acid hialuronic, mi-a plăcut mult, vreau sa o folosesc în continuare. Rujul mi se pare tare interesant.

 3. Eu aproape am terminat apa micelara. Chiar sunt tare bune. Eu am si o masca faina de la ei, din gama Aslavital.

 4. au produse tare faine in general, apa micelara e foarte buna!

 5. Ioana spune:

  Le folosesc și eu și sunt foarte mulțumită de ele. Îmi place mult și crema matifiantă Gerovital Happiness, dar nu am mai găsit-o în ultima perioadă.

 6. AlinaS spune:

  Apa micelara am testat-o si nu m-a dezamăgit. Acum, din bunatatile tale ma tentează rujul

 7. Anc spune:

  Eu am avut niste fiole de la ei care mi-au placut tare mult.

 8. Chiar în prezent folosesc crema și apa micelară din aceeași gamă, sunt produse calitative!

 9. Ce interesant! Nu stiam ca exista un ruj cu acid hialuronic.
  Iar produsele lor imi plac in general. Am sa il caut 🙂

 10. Mie, personal, toate produsele de la Gerovital pe care le-am folosit mi s-au potricit. Gama aceasta este preferata mea !

 1. 21 mai 2020

  […] Danube Bloggers Meet am primit patru produse cu ulei de arbore de ceai, pe care le-am tot folosit de-a lungul timpului. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *