Haine lejere, pentru drumeții și plimbări

V-am mai spus eu că în ultima vreme am tot căutat diferite haine lejere, potrivite pentru drumeții sau plimbări prin natură. Din cauza acestei pandemii, vizitele la mall pe care le făceam în mod obișnuit s-au redus la 0. În schimb, nu am reununțat la plimbările prin păduri. Natura e frumoasă, iar eu locuiesc într-o zonă în care, dacă știi unde să privești, priveliștea îți taie respirația. Am spus și mă repet, Bucovina e frumoasă, iar eu sunt fericită că am norocul să locuiesc în această zonă.

În ultima săptămână, prietena mea de la Porția de citit a stat la noi, împreună cu familia. Ne-am simțit foarte, foarte bine. În plus, am avut ocazia să port ultimele mele achiziții de la Femme Luxe, deoarece ne-am plimbat mult.

În ultima comandă am avut doar haine lejere, potrivite pentru plimbări sau pentru lenevit pe canapea, cu o cafea în mână:

  • un tricou gri, simplu și comod
  • o pereche de pantaloni de trening din categoria Joggers
  • un set negru, format din tricou și colanți
  • un set verde cu negru, format din pantaloni scurți și vestă

Haine lejere de pe Femme Luxe

Hăinuțele le-am combinat și le-am purtat în fel și chip. Ultima comandă Femme Luxe mi-a asigurat câteva ținute tare faine, iar mai jos vi le prezint și vouă.

haine comode, lejere

Pantaloni de trening gri

Pantalonii de trening gri din această comandă sunt exact pe placul meu. Sunt lejeri, au buzunare, iar culoarea este una dintre preferatele mele. I-am purtat și cu tricoul gri tot din comanda aceasta și cu altele din alte comenzi plasate pe Femme Luxe sau cu diferite maieuri. De asemenea, au mers foarte bine și cu vesta verde pe care o să v-o prezint mai jos.

Înainte să trec mai departe, vreau să vă mai spun că se comportă foarte bine la spălat și materialul nu se scamoșează ușor.

Tricou gri Femme Luxe

Acest tricou gri este din bumbac. Este lejer și potrivit pentru vară. Este simplu, fără niciun imprimeu, dar în schimb are un buzunărel în partea stângă a bustului. Și tricoul acesta rezistă foarte bine la spălat și încă arată ca nou. L-am găsit în categoria T-Shirts și intenționez să îmi mai comand câteva asemănătoare.

După cum vă spuneam, am purtat tricoul în mai multe combinații, cu alte piese vestimentare din aceeași comandă sau cu altele din comenzile anterioare. În fotografia de mai sus, l-am purtat cu o pereche de blugi tot Femme Luxe, care, apropo, încă arată ca noi, deși îi tot port de ceva timp.

Set din două piese negru – haine lejere

set negru colanti si tricou

Am purtat acest set comod din două piese atunci când am vizitat, împreună cu prietenii, Muzeul Oului de la Vama. Mi-a plăcut foarte mult cum m-am simțit în el. Tricoul și colanții nu sunt din același material. Tricoul este din bumbac, iar colanții sunt puțin mai elastici.

Acest set poate fi purtat foarte bine și prin casă, fiind extrem de lejer. Am văzut că pe site, în categoria Longewear se găsește pe mai multe culori și mă gândesc serios să îmi mai comand măcar unul.

Set pantaloni scurți și vestă

pantaloni scurti dama

Foarte mult îmi place acest set format din pantaloni scurți și vestă. Materialul este ușor grosuț și moale. Pantalonii au o lungime potrivită, iar vesta este perfectă pentru serile răcoroase de vară sau zilele petrecute în mijlocul pădurii.

Am purtat setul atunci când am mers cu prietenii noștri la Cheile Moara Dracului – un loc frumos tare, despre care intenționez să vă vorbesc curând. Și acest set de damă cu pantaloni scurți și vestă, se găsește pe mai multe culori. Vreau să vă mai spun că eu mi-am comandat acest set cu o mărime mai mică decât de obicei. Am avut mare noroc cu Cătălina, care și-a comandat unul înaintea mea și mi-a spus că pantalonii sunt foarte largi.

set pantaloni scurti, haine lejere

Comanda de pe Femme Luxe – un succes

Acestea au fost ultimele piese vestimentare comandate de pe Femme Luxe. Deja mă pregătesc pentru o altă comandă și abia aștept să vă vorbesc despre ea.

Înainte de a încheia acest articol, vreau să vă mai spun că pachetul mi-a fost livrat prin Fan Curier și a ajuns la mine la 12 zile după ce am plasat comanda. Dat fiind faptul că a venit din afara țării, eu zic că este bine.

Voi comandați de pe Femme Luxe? Știați de acest site?

You may also like...

7 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Sa le porti cu drag! Sunt tare frumoase.

  2. Silvia spune:

    Haine frumoase utile!

  3. Dana spune:

    Tare frumoase și practice alegeri! Într-adevăr ști făcut o mulțime de plimbări minunate! Îmi plac hainele de la Femme Luxe, de calitate și comode!

  4. Tare mi-a placut articolul tau!

  5. Faine alegerile tale pentru drumetii. Le-am vazut live, stiu ce spun. 😛

  1. 23 iulie 2020

    […] în comanda trecută am avut un astfel de set cu pantaloni scurți și vestă, doar că pe altă culoare. Ca dovadă a […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *