Operațiunea Fantoma – recomandare pentru copii

A venit momentul pentru o nouă recomandare pentru cei mici. Și așa au o săptămână de vacanță și poate au mai mult timp pentru o aventură nouă. Maia vă povestește astăzi despre o carte pentru copii citită luna trecută, Operațiunea Fantoma.

Operațiunea Fantoma de Horst Jørn Lier și Sandnes Hans Jørgen a apărut la Editura Paralela 45. Face parte din seria Biroul de investigații nr.2 și are 104 pagini. Este perfectă pentru copilașii din clasele primare. Această serie este una dintre preferatele Maiei, deoarece îi adoră pe eroii seriei (Tiril, Opti și Oliver) și îi place să dezlege mistere.

operațiunea fantoma, carte pentru copii

Operațiunea Fantoma, la fel ca și celelalte cărți din serie, are ilustrații frumoase, care ajută copilul să își imagineze totul mult mai ușor. Are coperțile cartonate, lucru care o face să arate foarte bine în bibliotecă, dar care îi oferă un plus de rezistență. Trebuie să recunosc că, deși Maia are foarte multe calități, nu este cea mai atentă fetiță. Nu are mereu grijă de lucruri, își lasă cărțile pe unde apucă. Albert mereu îi pândește lucrurile lăsate la întâmplare. Le înșfacă, fuge și închide repede ușa după el. Apoi le studiază și el, cu mânuțele lui încă neîndemânatice. Așadar, apreciem mult cărțile rezistente.

Această carte a seriei a surprins-o pe Maia cu un strop de mister infricoșător, cabana de la marginea orașului fiind bântuită. Bineînțeles că acest lucru i-a stârnit interesul micuței mele domnișoare, dar și lui Tiril și Oliver. Aceștia, însoțiți de câinele lor, Opti, vor afla dacă într-adevăr există o fantomă la cabană.

Maia povestește Operațiunea Fantoma de Horst Jørn Lier și Sandnes Hans Jørgen

În video-ul de mai jos, Maia vă vorbește puțin despre acțiunea cărții pentru copii Operațiunea Fantoma de Horst Jørn Lier și Sandnes Hans Jørgen.

Operațiunea Fantoma de Horst Jørn Lier și Sandnes Hans Jørgen este acum la reducere și se poate comanda de aici. De asemenea, se găsește și în librăriile online sau offline.

You may also like...

5 Responses

 1. Silvia spune:

  O recomandare excelentă!

 2. Eva Anca spune:

  Multumim pentru recomandare, Maia! Pare o carte tare simpatica.

 3. Dana spune:

  Ce poveste interesanta, minunat prezentata!

 4. Simona Banica spune:

  Foarte frumoasa poveste!

 5. Tare frumos povesteste Maia, ca de obicei. <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *