Cărți pentru copii perfecte de pus sub brad – de pe Libris

Da, încă vorbim despre cadouri, rețete, ținute și bucuria pe care Crăciunul o aduce. V-am tot dat diferite sugestii de cadouri luna aceasta, dar încă nu am terminat. Inspirația este la tot pasul și încă mai putem plasa comenzi care să ajungă până în Ajun. Așadar, astăzi vreau să vă recomand două cărți pentru copii de pe Libris.ro, care arată foarte bine sub brad și care vă vor bucura copiii.

Știu că majoritatea copiilor cer jucării. E și normal! De aceea sunt copii. Totuși, noi, ca niște părinți responsabili și dedicați ce suntem, ne asigurăm că Moșu’ îi încurajează pe cei mici să citească cât de des le permite timpul. Așadar, fiecare copilaș ar trebui să aibă măcar o carte sub brad, potrivită pentru vârsta lui, colorată și atractivă.

George și miraculosul său medicament – Roald Dahl

george si miraculosul sau medicament, roald dahl,carti pentru copii

George și miraculosul său medicament de Roald Dahl este perfectă pentru copilașii mai mărișori, de la 8 ani în sus, dacă deja sunt obișnuiți să citească cărți mai măricele și nu doar simple povești scurte. Maia are 9 ani și i se potrivește perfect. A mai citit cărți scrise de Roald Dahl și i-au plăcut mult. Mi-a spus că își dorește și George și miraculosul său medicament. Așadar, i-am făcut plăcerea și am comandat-o de pe Libris.ro.

George și miraculosul său medicament are 114 pagini, ilustrații amuzante și copertă cartonată. E foarte frumoasă! Îți fură privirea și arată tare bine în bibliotecă.

Cartea ni-l prezintă pe George, care rămâne acasă cu bunica lui cea oribilă. Aceasta nu îi zâmbește și nu îi vorbește prea mult. Acest lucru îl face pe George să creeze un medicament care să o transforme în bunica pe care el și-o dorește. Dar, cum lucrurile nu merg mereu așa cum ne dorim, George întâmpină unele probleme, care îi va amuza pe cei mici.

Ema spune noapte bună – Ioana Chicet-Macoveiciuc

Ema spune noapte bună de Ioana Chicet-Macoveiciuc este o cărticică foarte simpatică, potrivită pentru copilașii care au împlinit 2 ani. Are 14 pagini cartonate și frumos ilustrate. Povestea micuței Ema are scopul de a-i captiva pe copilași și de a-i liniști înainte de culcare.

Ema este o fetiță activă, care toată ziua se joacă frumos și ajută la treburile casnice. La fel ca majoritatea copiilor, Ema nu este încântată de momentul în care trebuie să meargă la culcare. Totuși, în cele din urmă adoarme. Cum? Veți descoperi împreună cu cei mici, citind Ema spune noapte bună.


Voi ce cărți le-ați mai cumpărat celor mici? Ce ziceți de noile noastre achiziții?

You may also like...

8 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Dragute recomandari. Si Denisa va primi o carte de Craciun – Cum a furat Grinch Craciunul, alaturi de jucarii si dulciuri.

 2. Silvia spune:

  Ce cărți drăguțe, ce as mai vrea să fiu copil!!!

 3. anasylvi spune:

  Imi plac amandoua recomandarile, iar cea cu George ma intriga mult si are o coperta asa de faina! As citi-o si eu!

 4. Dana spune:

  Ce povesti minunate pentru cei mici!

 1. 6 septembrie 2021

  […] le răsfoiesc. Să le sortez și să le comand. Deschid mereu cu zâmbetul pe buze coletele de la Libris sau Editura Corint și nu […]

 2. 6 septembrie 2021

  […] le răsfoiesc. Să le sortez și să le comand. Deschid mereu cu zâmbetul pe buze coletele de la Libris sau Editura Corint și nu […]

 3. 13 ianuarie 2022

  […] caz că nu știați, pe Libris nu găsim doar cărți, ci și diferite jocuri pentru cei mici. Îm categoria Cărți de joc […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *