Ce produse nu ar trebui să-ți lipsească din rutina de îngrijire a tenului

Despre rutina de îngrijire a tenului se vorbește mereu. Știm toate că sunt câțiva pași peste care niciodată nu ar trebui să sărim, indiferent de cât de obosite suntem sau dacă am folosit machiaj sau nu în acea zi. Totuși, teoria e teorie, iar practica e practică. Eu recunosc că uneori îi mai sar și sunt conștientă că pentru tenul meu nu este un lucru prea bun.

De-a lungul timpului, mi-am dat seama că sunt câteva produse care îmi ajută tenul să arate bine, chiar dacă uneori nu apuc să mă ocup cum trebuie de el. Astăzi o să vă prezint și vouă două dintre ele.

Un gel pentru curățare

Curățarea tenului este unul din pașii peste care nu ar trebui să sărim niciodată. Pentru o curățare corectă trebuie să folosim produse de calitate și, dacă este posibil, cât mai naturale. Un astfel de produs este și Garnier Bio Lemongrass.

GarnierBio Lemongrass conține ulei bio de citronella, apă organică de albăstrele și glicerină de plante. M-a cucerit prin parfumul său 100% natural, prin consistența plăcută de gel și prin faptul că este vegan. După folosire, tenul rămâne curat, hidratat, ușor parfumat, iar iritațiile devin amintire. Trebuie să recunosc că și prețul său accesibil mă face să îl adaug mereu în coș. Acest produs este bun pentru tenul mixt sau normal, ca al meu. Dar găsiți și variante de gel de curățare pentru ten gras, acneic la Garnier. Au un preț la fel de bun, iar calitatea este aceeași.

GarnierBio Lemongrass se aplică pe fața umedă, iar apoi se clătește bine. Se poate folosi dimineața și seara.

Încă o variantă de gel de curățare pe care pot să v-o recomand este gelul de curățare din gama Sebium, de la Bioderma. Are un preț mai măricel în comparație cu Garnier, dar nu veți fi dezamăgite nici de el.

Ser cu vitamina C

ser cu vitamina c, ser facial,bioderma

Serul cu vitamina C face minuni pentru ten. Folosit timp de o lună rezultatele nu întârzie să apară. Din această categorie de produse nu am folosit prea multe, dar pot să vă recomand fără rețineri Bioderma Pigmentbio C-Concentrate.

Acest ser cu vitamina C conține LumiReveal™ (tehnologia care ajută la înlăturarea petelor pigmentare), vitamina C, acizi AHA și BHA care redau luminozitatea naturală, vitamina E și PP.

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate luptă împotriva petelor pigmentare, hrănește tenul și îi redă luminozitatea. Ține la distanță impuritățile de care avem parte din cauza poluării aerului și ajută la regenerarea celulară. Eu l-am folosit și am fost foarte mulțumită de el.

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate se aplică seara, după ce tenul este curățat de impurități. Cinci picături sunt suficiente pentru a acoperi fața și gâtul.


Acestea sunt cele două produse care mă ajută să îmi mențin tenul curat și cu aspect sănătos. Dacă ar fi să mai adaug un produs la cele două, pe lângă crema care devine aproape obligatorie la un moment dat, aș alege o loțiune tonică. Nu știu cum sunteți voi, dar eu simt tot mai des nevoia să aplic un astfel de produs, care să îmi revitalizeze și împrospăteze tenul.

You may also like...

16 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Foarte bune recomandări. Ser am, însă nu cu vitamina C, va fi necesar să iau și eu unul.

  2. gio spune:

    Bune recomandari! Lotiune tonica nu am mai folosit de f mult timp.

  3. Luca Raluca spune:

    Gelul de curatare nu lipseste din rutina mea. O sa il incerc si eu pe cel de la Garnier. Merci pentru recomandare!

  4. Dana spune:

    Și eu și sunt de acord ca un ser cu vitamina C este foarte bun, nu îmi lipsește. M-a, ajutat foarte mult să îmi îmbunătățesc aspectul pielii. Îl voi cauta pe acesta de la Bioderma, cu siguranță este foarte bun. O îngrijire corecta a pielii este foarte importanta.

  5. unblogcolorat spune:

    Pe lângă cele prezentate de tine eu mai folosesc și gel exfoliant pentru utilizarea zilnica.

  6. Silvia spune:

    Toate foarte folositoare!

  7. cudrag.cristina spune:

    De cand am introdus un ser in rutina mea de skincare, pielea mea parca este alta.
    Este tare important si sa fie un produs bun. Multumesc de recomandari.

  8. Anca spune:

    Un ser cu vitamina C imi doresc si eu sa vad cum reactioneaza tenul meu.

  9. ellafairytale spune:

    Un ser cu vitamina C imi trebuie si mie, nu am folosit pana acum.

  10. Gelul de curatare de la Garnier l-am folosit si eu. E foarte bun!

  11. Denisa spune:

    Imi plac produsele Bioderma, acesta prezentat pare chiar interesant.

  12. Simona Tucu spune:

    Serul de la Bioderma il am si eu, dar il folosesc cu zgarcenie doar pe anumite portiuni ale fetei unde am nevoi speciale fata de restul tenului. 🙂

  13. Rokolla spune:

    Folosesc si eu acel produs de la Bioderma alaturi de o gama complexa si ma impac bine cu ele. Reractioneaza bine tenul meu la ele

  14. Serul de la Bioderma il folosesc si eu! Il ador! Este minunat!

  15. Cam aceleasi produse le folosesc si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *