Charms pentru brățară la prețuri foarte bune

Nu știu cum sunteți voi, dar eu nu sunt genul care să poarte multe bijuterii. Totuși, îmi plac foarte mult brățările la care pot adăuga diferite charm-uri. Sunt la modă de o perioadă bună de timp și pe bună dreptate. Faptul că mereu pot adăuga ceva nou pe ea mă face să nu mă plictisesc prea ușor de ea. Iar faptul că se găsesc charms pentru orice eveniment sau pasiune, o face deosebită.

Practic, brățările de genul acesta sunt ca un suport pentru momentele din viața noastră, de care ne putem aduce aminte de fiecare dată când le privim. Deși am brățara de vreo doi ani, nu am foarte multe talismane pe ea. Am un brăduț frumos, care să îmi aducă aminte de perioada mea preferată din an. Am o fetiță, un băiețel și un bănuț cu un mesaj, care îmi aduc aminte mereu ce familie minunată am. Iar celelalte cinci sunt primite de la prieteni dragi și cred că nu mai e cazul să vă explic de sentimente îmi stârnesc.

Zilele acestea, navigând fără țintă pe internet, am descoperit un site foarte fain, unde găsim bijuterii și charms la prețuri surprinzător de mici.

Unde găsim charms la prețuri mici

Site-ul unde unde am găsit charm-uri la prețuri mici se numește magline.ro. Nu știu dacă voi știați de el, dar mie îmi era total străin până de curând. După cum vă spuneam, am observat că au prețuri mici la bijuterii și în special la charm-uri.

Au o mulțime de modele care par foarte bine realizate, pentru toate gusturile. Fie că vă plac cele mai simple sau cele mai complicate, fie că vă doriți ceva colorat sau care să fie doar argintiu, aveți de unde alege. Fie că sunteți în căutarea unui cadou sau pur și simplu doriți să adăugați ceva nou pe brățara voastră, sunt sigură că veți găsi ceva care să îndeplinească toate cerințele.

Și eu am adăugat câteva în coș și aștept doar momentul potrivit să plasez comanda.

Trei charm-uri ieftine care mi-au atras atenția pe magline.ro

bijuterii si charms la preturi mici

Talisman charm argint 925 KRASSUS Infinite Family Love

E atât de frumos acest talisman! S-ar potrivi perfect pe brățara mea, lângă celelalte pe aceeași temă. Îmi place mesajul, dar și pietricelele mov. În plus, poate fi purtat și ca pandantiv la un lănțișor. Un singur talisman, două moduri de a fi purtat. Perfect!

Talisman charm argint 925 KRASSUS Blue Dream Catcher

Nu știu exact de ce îmi place prinzătorul de vise, dar pur și simplu îl ador. Probabil îmi place mesajul pe care îl transmite, poate că sunt o visătoare în cele din urmă. Mi-ar plăcea mult un charm de genul acesta, de aceea este în wishlist.

Talisman Charm Argint 925 KRASSUS Coffe Lover, cu Zirconiu

Orice iubitor de cafea s-ar bucura să adauge pe brățară un charm Coffe Lover, nu-i așa? Cum să nu îți placă? e superb!


Pe site, în acest moment sunt reduceri la talismane pentru brățări. Am văzut unele chiar și la 20 RON, lucru care mi se pare wow! În plus, am văzut că pentru bijuteriile pe care dorim să le oferim cadou putem solicita ambalare, care este gratuită. De asemenea, transportul este gratuit pentru comenzile care depășesc 99 RON. E cum nu se poate mai bine. Dacă nu ești nevoită ca pentru moment doar să privești, eu zic că este momentul potrivit pentru a plasa o comandă. Fie că dorești să te resfeți sau vrei să oferi un cadou, ofertele acestui site te ajută să economisești.

Sunt foarte curioasă dacă voi purtați brățări de genul acesta și dacă vă plac charm-urile alese de mine. Vă invit să îmi scrieți în rubrica de comentarii de mai jos.

You may also like...

7 Responses

 1. Dana spune:

  Tare frumoase modele de charms!

 2. Laura spune:

  Intru și eu acum să văd! Mersi de pont!

 3. Eva Anca spune:

  Toate sunt superbe, însă cel cu cafea clar atrage atenția! Îmi place maxim!

 4. Silvia spune:

  Ești foarte convingătoare!!!Să vedem!!!

 5. Valeria Chertes spune:

  Multumim pentru recomandare.

 6. Uite ca eu nu am nicio bratara cu charm-uri. Arata super bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *