Despre Sebium Activ Gel spumant

În luna septembrie Bioderma a lansat un nou produs care respectă principiile aflate la baza abordării NAOS, ecobiologia – o abordare care tratează pielea ca pe un ecosistem in sine. Sebium Activ Gel spumant este o inovație a laboratoarelor Bioderma, de care vreau neapărat să știți și despre care vă voi vorbi azi.

Sebum Activ Gel este un produs creat pentru pielea mixtă sau grasă, dar și pentru pielea predispusă la acnee. La baza acestui produs se află brevetul D.A.F, care ajută pielea să tolereze mult mai bine și să dezvolte rezistență la factorii externi.

Sebium Activ Gel

Ce promite Sebium Activ Gel

Această nouă inovație a laboratoarelor Bioderma promite să:

 • deblocheze porii
 • reducă imperfecțiunile pielii
 • curățe în profunzime
 • respecte echilibrul cutanat

NAOS ține cont de câteva criterii pentru curățarea activă a pielii grase și acneice:

 • ecosistemul natural al pielii cu un agent de curățare delicat
 • acționează asupra cauzei cu ajutorul gluconatului de zinc ce reglează cantitatea de sebum
 • stimuleză mecanismele naturale ale pielii cu doua ingrediente active keratolice, acizii AHA and BHA, care sustin regenerarea celulară la nivelul pielii

Gelul poate fi folosit atât dimineața cât și seara. Se aplică o cantitate mică în palme și frecăm mâinile până se transformă în spumă. Apoi aplicăm spuma fină și frumos parfumată pe tenul umed. Masăm ușor și după aceea clătim cu apă și bineînțeles ne ștergem fața cu un prosop curat.

Sebium Activ Gel

Am început să folosesc gelul imediat după ce a ajuns la mine. În primele zile l-am aplicat dimineața și seara, dar pe parcurs mi-am pierdut ritmul și l-am folosit o dată pe zi sau chiar și o dată la două zile. Cu toate acestea, rezultatele nu au întârziat să apară. Pielea este fină, catifelată și curată. Parcă și zona din jurul nasului unde am puncte negre arată mai bine și intenționez să mă mobilizez și să-l aplic mai des, pentru a scăpa de ele.

„Transparența este un simbol al încrederii

Din punctul meu de vedere, acest produs merită toată atenția noastră și vă invit să îl puneți și voi la treabă. Despre ingredientele pe care le conține nu v-am vorbit prea mult, deoarece le puteți descoperi singurele scanând codul QR și accesând astfel platforma ask-NAOS.ro. Această platformă proaspăt lansată ne permite să aflăm totul despre produsele Bioderma, Institut Esthederm și Etat Pur. Astfel știm exact ceea ce aplicăm pe pielea noastră. Minunat, nu-i așa? În video-ul de mai jos puteți vedea exact cum se folosește.

You may also like...

9 Responses

 1. Dana spune:

  Pare tare bun, îl trec pe lista!

 2. Silvia spune:

  Merită încercat!!!

 3. Acest gel spumant nu trebuie sa ne lipseasca din rutina de ingrijire.

 4. Roxana spune:

  M-ai convins și pe mine.

 5. Ana spune:

  Imi plac mult produsele Bioderma, dar eu folosesc gama roz pentru ca am tenul uscat.

 6. Nu l am folosit pana acum dar tare mi ar plăcea sa l încerc.

 7. Simona spune:

  Eu am tenul mai uscat, dar daca o sa mai am probleme cu acneea o sa retin recomandarea. Am cateva produse Bioderma faine.

 8. De aproape doua saptamani il foloseste si adolescenta mea si este foarte incantata de el!

 9. Rokolla spune:

  Iubesc produsele celor de la Bioderma si in ceea ce priveste acest spumant nu pot decat sa spun ca este super bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *