Bondărel își serbează ziua – carte pentru copii

La sfârșitul lunii noiembrie, Albert a împlinit 3 anișori. Eram sigură că va primi mormane de jucării de la cei dragi. Așadar, m-am gândit ca în cadoul de la noi să aibă minim o carte. Cum mai avem cărți cu Bondărel și se bucură de multe citiri și răsfoiri, mi-am zis că nu ar strica să merg la sigur. Am intrat pe Corint Junior și treaba a fost ca și rezolvată. Am ales Bondărel își serbează ziua gândindu-mă că se va bucura să asculte povestea unui personaj care, la fel ca el, își serbează ziua de naștere.

Bineînțeles, m-am gândit bine. Bondărel își serbează ziua încă se bucură de mare succes și Albert încă ascultă cu drag povestea.

Bondărel își serbează ziua a apărut în 2020 la Corint Junior. Are formatul de 24.5 x 24.5 cm și 28 de pagini. Fiecare pagină este frumos ilustrată, iar textul este simplu, pe înțelesul celor mici. Povestea are mult dialog și este ușor de urmărit. La sfârșit avem chiar și o rețetă de tort cu miere de la mama Bondărescu, deoarece nu există aniversare fără tort. Mama Bondărescu ne spune că putem face rețeta chiar și atunci când nu sărbătorim pe cineva, deoarece ies niște brioșe la fel de delicioase din același aluat. Noi încă nu am pregătit-o, dar cu siguranță o vom încerca curând.

 Bondărel își serbează ziua, carte pentru copii, carte ilustrata, corint junior,

Despre Bondărel își serbează ziua

La fel ca orice copilaș, Bondărel e fericit că în sfârșit a venit ziua lui de naștere. Se așteaptă la o petrecere frumoasă, alături de cei dragi lui, la tort, cadouri și clipe minunate. Dar părinții lui au uitat să pregătească ceva dulce, dar și să trimită invitațiile pentru petrecere. Hotărât să nu lase nimic să îi strice ziua, Bondărel se duce personal să își invite prietenii la petrecerea de ziua sa. Dar se pare că a ajuns cam târziu și cu toții și-au făcut deja alte planuri. Necăjit că prietenii lui au uitat de o zi atât de importantă, Bondărel este luat prin surprindere de petrecerea la care visase.

Bondărel își serbează ziua a apărut în colecția Povești ilustrate și se poate comanda de aici.

You may also like...

9 Responses

 1. Chiar si albert e un mic bondarel ❤️ tare frumoasa pare cartea. Cred ca totusi treburile se termina frumos

 2. Denisa spune:

  Ce carticica frumoasa! Imi place la nebunie coperta.

 3. Eva Anca spune:

  Sigur e o carte tare drăguță, iar Albert e simpatic-foc!

 4. Marin Mirela spune:

  Zâmbetul acesta, o Doamne! m-a topit.
  Despre carte ce să mai spun, aș lua-o numai pentru zâmbetul lui. Dar pe bune, chiar am trecut-o pe listă pentru piticoții mei. Mulțumesc pentru recomandare! Și zâmbet!

 5. Tare ne-au placut si noua cartile lui Bondarel!

 6. Sunt convinsa ca Bondarel a fost foarte apreciat dupa zambetul larg al celui mic!

 7. Elena CM spune:

  A citit și nepotica mea cartea, tot așa a primit-o cadou.

 8. Rokolla spune:

  Mi se pare o carte foarte buna pentru copii. Am s-o trec si eu pe lista

 9. Dana spune:

  Tare drăguță povestea lui Bondărel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *